Nagibno–drsna vrata

Nagibno–drsna vrata

Cenovno ugodna rešitev prehoda vaše panoramske zasteklitve.
Prostor vizualno povečajo in naravno osvetlijo
Odlikuje jih odlično razmerje med ceno in kakovostjo
Ponašajo se z modernim videzom
Se udobno ročno upravljajo
Zavzamejo malo prostora za odpiranje, istočasno pa omogočajo zračenje v nagibni (kip) poziciji

Nagibno–drsna vrata Arcont nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Podrobnosti

Občutite udobje in svobodo ob brezmejnem pogledu skozi vašo panoramsko steno Arcont.

Prehodi med notranjostjo in zunanjostjo doma se harmonično zlivajo drug v drugega. Vaš vrt, terasa ali balkon se ne zaključijo ob steklu, temveč se s svetlobo, soncem ter prijetnim oglašanjem narave selijo k vam, v notranjost doma.

(Zagotovite si) bivalno ugodje po vaši meri.

Vaš bivalni prostor boste z nagibno–drsnimi vrati Arcont vizualno povečali ter ga izdatno osvetlili z naravno svetlobo. V kombinaciji z izbranim materialom (PVC, PVC/ALU ali ALU), zasteklitve ter premišljenim senčenjem, boste pridobili toplotno in zvočno učinkovit element.

Nagibno–drsna vrata Arcont potrebujejo zgolj majhno površino, namenjeno odpiranju, njihovo upravljanje pa je udobno. Premikanje vrat  je mirno in enakomerno v vseh položajih, izkoristite pa lahko pozicijo nagibnega (kip) zračenja. Detajli so modernega videza, kar vašemu domu podari pečat sodobnosti.

Če vas nagibno-drsna vrata Arcont še niso popolnoma prepričala, vam naj povemo, da je njihov odlika odlično razmerje med ceno in kakovostjo. V tem pogledu se lepo skladajo z omejenim investicijskim proračunom, ki pa vseeno zagotavlja udobje bivanja vse leto.

Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!