PREMIUM AluClip ZERO

PREMIUM AluClip ZERO

Premium okna ARCONT AluClip ZERO so odlična kombinacija minimalističnega dizajna in funkcionalnosti, ki izpolni tudi najvišja pričakovanja!
Odlična toplotna izolacija ter visoka nosilnost tudi pri težkih zasteklitvah
3 tesnila: dodatno tretje tesnilo za boljšo toplotno izolativnost in zaščito v primeru nalivov in vetra
48–60 mm tro- ali štirislojno steklo za ekstremno toplotno (Ug do 0,4 W/m2/K) in zvočno (RW do 51 dB) izolativnost
TGI distančnik v steklu zagotavlja enakomerno temperaturo po celotni površini stekla in preprečuje nastanek kondenza ob robovih stekla
Premium okenska kljuka Secustik® za večjo stabilnost pri odpiranju in višjo stopnjo varnosti
Minimalističen dizajn – krilo ALU videza

Premium okna ARCONT AluClip ZERO odlična kombinacija minimalističnega dizajna in funkcionalnosti.

Podrobnosti

PREMIUM okna Arcont AluClip ZERO – odlična kombinacija minimalističnega dizajna in funkcionalnosti, ki izpolni tudi najvišja pričakovanja.

Minimalističen dizajn, elegantne linije in neomejene možnosti individualnega oblikovanja. Okna iz linije AluClip združujejo prednosti dveh materialov: ALU in PVC. Na zunanji strani PVC okno obogatimo z izbrano aluminijasto oblogo, ki zaokroži arhitekturni slog posameznega objekta. PREMIUM okna Arcont AluClip ZERO odlikuje tudi visoka stabilnost. V notranjosti skrit pocinkan jekleni profil zagotavlja optimalno delovanje, preprečuje deformacije PVC oken in omogoča boljše pritrjevanje okna ob montaži.  

PREMIUM okna Arcont AluClip ZERO ponujajo široke možnosti individualnega oblikovanja vašega doma. Naj bo moderen ali s pridihom klasike.

S PVC okni z ALU oblogo dosegamo odlične vrednosti toplotne in zvočne izolacije, ki ustrezajo zahtevam nizkoenergijske gradnje prinašajo pa še številne druge prednosti:

  • z optimalno toplotno izolacijo boste znižali stroške ogrevanja pozimi in hlajenja poleti;
  • zaradi odlične zvočne izolacije PVC oken z ALU oblogo ne boste več slišali hrupa iz ulice;
  • z novimi okni boste bolj varni pred vlomilci;
  • enostavno vzdrževanje oken zaradi robustnih površin, odpornih na različne vremenske vplive;
  • povečali boste vrednost vašega doma in ohranili vrednost oken zaradi njihove dolge življenjske dobe in najvišje kakovosti;
  • visoka raven udobja upravljanja oken in funkcionalna zanesljivost.

Z nizkim ALU pragom do enostavnega prehoda pri BALKONSKIH VRATIH.

Običajno so balkonska vrata izdelana iz istih profilov kot okna, saj le tako ohranimo enak notranji in zunanji videz. V primeru, da vas standardni prag pri balkonskih vratih moti, vam pri podjetju ARCONT ponujamo nizki 20 mm ALU prag, ki omogoča zelo enostaven prehod in tudi čiščenje. ALU prag vam še vedno omogoča kombinirano odpiranje balkonskih vrat in ima vgrajen termo člen za izboljšanje toplotne prevodnosti.

V primeru večje izpostavljenosti zunanjim vremenskim vplivom vam ARCONT ponuja 3D nizek prag, s katerim ohranite enostaven prehod.

Neomejena izbira lesnih dekorjev in barv po RAL lestvici.

Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se