Komarniki

Komarniki

Brez skrbi in brez insektov.
Kvalitetni sestavni deli poskrbijo za trajno zaščito pred insekti in dolgo življenjsko dobo
Enostaven sistem upravljanja in vzdrževanja
Ohranjajo vaše zdravje in okolje, saj ni potrebno uporabljati dragih kemičnih pripravkov
Popolna barvna usklajenost po RAL lestvici, sublimaciji, barvni foliji z vašimi okni in vrati
Prostor je zaščiten, a ostaja zračen

Komarniki Arcont za miren spanec brez insektov in zdravju škodljivih kemikalij.

Podrobnosti

Komarniki ARCONT za miren spanec – brez nadležnega mrčesa.

V vročih poletnih dneh naš dom med drugim ohlajamo tako, da okna puščamo odprta tudi čez noč. Posledično pa prosto pot omogočimo komarjem, ki nam z znanim nadležnim zvokom in pikanjem kratijo spanec. Najučinkovitejša rešitev za zaščito pred različnimi nadležnimi insekti (tudi muhami) so komarniki ARCONT, ki jih lahko namestimo na katerakoli okna in vrata.

Različni sistemi pritrditve in odpiranja.
Nudimo vam več možnosti izvedb, tako da se lahko sami odločite, kako se boste zaščitili pred insekti.

Rolo komarniki ARCONT

Rolo komarniki ARCONT se lahko namestijo samostojno. Potrebujete ga, če želite imeti dostop do zunanjosti (npr. zalivanje rož, zapiranje polken ipd.). Upravljanje je enostavno, samo na »klik« sistem spustite in ga zaustavite na okenski polici s posebnimi zatiči ali dvignete. Ko je sezona vdora nadležnega mrčesa mimo, pa jih pospravite v omarico, da ostanejo zaščiteni pred zunanjimi vplivi.

Rolo komarnik lahko vgradimo v različna senčila in se podobno kot roleta navije v omarico (ali pod žaluzijo), kjer ostane zaščiten in skrit pred pogledi, ko ga ne uporabljate. Naknadna vgradnja integriranega komarnika je možna samo v omejenih primerih.

Fiksni komarnik ARCONT

V primeru, ko dostopa do zunanjih polic ne potrebujete, pa se lahko odločite za fiksni komarnik ARCONT, ki se pritrdi direktno na okenski okvir in ga po želji lahko sami snamete in postavite nazaj. Odlikuje ga dolga življenjska doba. Fiksni komarniki ARCONT so cenovno najugodnejša rešitev za zaščito pred vdorom nadležnih insektov in tudi enostavni za čiščenje.

Fiksni komarniki ARCONT so sestavljeni iz ALU profila in plastificirane mreže iz steklenih vlaken, ki minimalno zmanjšajo pretok zraka in so vpeti v profil z gumijastim tesnilom.

Vratni komarnik ARCONT

Za balkonska vrata lahko uporabite vratni komarnik ARCONT, ki je sestavljen iz robustnejših ALU profilov, v katere je z gumijastim tesnilom vpeta plastificirana mreža iz steklenih vlaken. V višini odpiranja vrat je med obema vzdolžnima profiloma vpet prečni profil z ročko, ki pri odpiranju preprečuje stik in s tem poškodbo mreže. Vrata se zapirajo na magnet.

Plise komarniki ARCONT

Plise komarniki ARCONT so posebej primerni za vrata z veliko prehodi – idealen za zaščito za panoramske stene. Plise komarnik izdelujemo s sredinskim odpiranjem in nizkim spodnjim pragom, ki omogoča nemoten prehod. Mreža plise komarnika se enostavno zloži kot harmonika in ni moteča. Plise komarniki ARCONT se lahko vgradijo tudi pod zunanja senčila ali polkna.

Drsni komarniki ARCONT

Drsni komarniki ARCONT so največkrat uporabljena rešitev pri drsnih balkonskih vratih in primerna tudi za panoramske stene. Po meri narejena drsna vrata večjih dimenzij so enostavna za upravljanje. Na voljo je z enojnim ali dvojnim drsnim delom. Drsni komarnik ARCONT je možno vgraditi pod polkna ali žaluzije.

Trajna rešitev brez zdravju škodljivih kemikalij.

Za katerokoli vrsto izvedbe se boste odločili, vsaka vam nudi zaščito pred nezaželenim mrčesom, hkrati pa tudi zasenči notranji prostor. Komarnike lahko namestimo v katerikoli objekt, še posebej pa so nepogrešljivi v prostorih, kjer se pripravljata ali prodajata hrana in pijača (menze, gostilne, bolnišnice, trgovine s hrano). S komarniki ARCONT si boste zagotovili trajno rešitev, hkrati pa boste sebi in svojim zagotovili miren spanec in svež zrak, brez zdravju škodljivih kemikalij.

Prednosti:

  1. Trajnostna rešitev.
  2. Dotok svežega zraka.
  3. Enostavna vgradnja.
  4. Dolga življenjska doba brez dodatnega vzdrževanja.
  5. Prilagajanje k obstoječemu stavbnemu pohištvu.
  6. Obstojna in vzdržljiva mrežica komarnika je iz posebnih steklenih PVC vlaken v črni barvi, ki zagotavljajo, da je mrežica stabilna in optimalno napeta.
  7. Vodila in omarica komarnika so izdelani iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija.
Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!