PASSIV AluClip

PASSIV AluClip

Passiv okna ARCONT AluClip postavljajo najvišje standarde na področju toplotne izolativnosti, prilagojena glede na vaše želje in zahteve – z ALU videzom.
7-komorni PVC profil širine mm: visoka toplotna izolativnost ter visoka nosilnost tudi pri težkih zasteklitvah
3 tesnila: dodatno tretje tesnilo za boljšo toplotno izolativnost in zaščito v primeru nalivov in vetra
50 mm troslojno steklo za odlično toplotno (Ug=0,5 W/m2/K) in zvočno (RW=35 dB) izolativnost
TGI distančnik v steklu zagotavlja enakomerno temperaturo po celotni površini stekla in preprečuje nastanek kondenza ob robovih stekla
Premium okenska kljuka Secustik® za večjo stabilnost pri odpiranju in višjo stopnjo varnosti
Klasična eleganca – RAVNO KRILO

Passiv okna ARCONT AluClip za najvišje standarde na področju toplotne izolativnosti

Arcont podoknice

V Arcontu vlogo zapeljevanja s podoknicami najraje prepustimo kar ... NAŠIM OKNOM!
Prisluhnite, kakšne podoknice prepeva vaše izbrano okno in si tako pričarajte prijetno vzdušje, kot ste ga vajeni doma.

Podrobnosti

PASSIV okna=najboljša izbira zame in za okolje.

PASSIV okna Arcont AluClip so nova generacija oken s 7-komornim profilom ter izjemnim izolativnim faktorjem, primerna tudi  za najzahtevnejše graditelje nizkoenergijskih in pasivnih objektov.

Okna nove generacije so iz 7-komoronih, 88 mm širokih profilov, in v kombinaciji s troslojno zasteklitvijo dosegajo odlične vrednosti toplotne prehodnosti, približno 0,9 W/m2K. Če pa v profil vstavimo termično izolacijo in okna zasteklimo s troslojnim, s kriptonom polnjenim steklom z dvojnim emisijskim nanosom, koeficient toplotne prehodnosti oken še zmanjšamo, na približno 0,67 W/m2K. Ozki in elegantni profili omogočajo maksimalen dotok svetlobe v prostor, zaradi izboljšane statike pa je možna izdelava oken velikih dimenzij.

PASSIV okna Arcont AluClip združuje prednosti dveh materialov: ALU in PVC. Na zunanji strani PVC okno obogatimo z izbrano aluminijasto oblogo, ki zaokroži arhitekturni slog posameznega objekta.

PASSIV okna Arcont AluClip ponujajo široke možnosti individualnega oblikovanja vašega doma. Naj bo moderen ali s pridihom klasike. S PVC okni z ALU oblogo dosegamo odlične vrednosti toplotne in zvočne izolacije, prinašajo pa še številne druge prednosti:

  • Najvišji nivo toplotne izolativnosti, primeren za pasivne gradnje, ki preprečuje toplotne izgube v vašem domu.
  • Prijetno in udobno bivanje ne glede na zunanje pogoje.
  • Okolju prijazna okna, nižji ogljični odtis zaradi zmanjšane porabe energije.
  • Enostavno vzdrževanje in izjemno dolga življenjska doba.
  • Spekter zasteklitvenih možnosti je resnično velik – v nov profil lahko vgradimo stekla debeline od 24, pa vse do 43 mm; debelejše kot je steklo, boljša je toplotna in zvočna izolacija okna.

Investicija v takšna okna se izplača iz treh razlogov – estetskega, ekonomskega in varnostnega.

Z nizkim ALU pragom do enostavnega prehoda pri BALKONSKIH VRATIH.

Običajno so balkonska vrata izdelana iz istih profilov kot okna, saj le tako ohranimo enak notranji in zunanji videz. V primeru, da vas standardni prag pri balkonskih vratih moti, vam pri podjetju ARCONT ponujamo nizki 20 mm ALU prag, ki omogoča zelo enostaven prehod in tudi čiščenje. ALU prag vam še vedno omogoča kombinirano odpiranje balkonskih vrat in ima vgrajen termo člen za izboljšanje toplotne prevodnosti.

V primeru večje izpostavljenosti zunanjim vremenskim vplivom vam ARCONT ponuja 3D nizek prag, s katerim ohranite enostaven prehod.

Neomejena izbira barvnih odtenkov, različnih struktur ter videz lesa/sublimacija

Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!