Barve

Barve

Številne možnosti lesnih dekorjev in barv omogočajo visoko mero individualnosti pri oblikovanju. Z Arcont široko barvno paleto po RAL lestvici, strukturnimi barvami, sublimacijami in dekorativnimi renolit folijami bodo vaša okna in vrata barvno usklajena. Z bogato izbiro barv zadovoljimo še tako zahtevnega kupca, kjer lahko izbirate med različnimi barvami v notranjosti, zunanjosti ali obojestransko. 

Naj vaš dom zaživi v popolni vizualni harmoniji.

PVC

DEKORATIVNE renolit folije

Na izbiro vam ponujamo všečne dekorativne folije, bodisi v odtenku barve ali motivu lesa, ki so serijsko lepljeni in termično obdelani skupaj pri proizvodnji profila. Izberite vaš najbolj priljubljen lesni motiv, da bo vaš dom izžareval prijetno toplino in zaživel v popolni harmoniji.

ALU

Odtenek barve po vaši meri. Neskončne oblikovalske možnosti za vse, ki vam je blizu sodobna, trendovska arhitektura. Izkoristite izrazno moč barv. Spodaj predstavljene najpogosteje uporabljene barve, za izbiro vseh ostalih barv po RAL lestvici se obrnite na našo prodajno ekipo Arcont, ki vam bo z veseljem svetovala.

Barve po RAL lestvici

RAL 9006 (srebrna)
RAL 9007 (aluminij siva)
RAL 7001 (svetlo siva)
RAL 8003 (oker rjava)
RAL 8011 (rjava)
RAL 8014 (sepia rjava)
RAL 8015 (kostanjevo rjava)
RAL 8017 (čokoladno rjava)
RAL 8022 (črno rjava)
RAL 9016 (bela)
RAL 7016 (antracitno siva)
RAL 3003 (rubinasto rdeča)
RAL 6005 (mahovno zelena)

STRUKTURNE barve

Sublimacija – ustvarite videz lesa