Dvižno–drsna vrata

Dvižno–drsna vrata

Novi standardi bivanja z izjemnim panoramskim razgledom in elegantnim prehodom!
Elegantna, funkcionalna in dovršena rešitev ter moderen dizajn
Velike izhodne površine
Enostavno in tekoče upravljanje  
Prihranek notranjega prostora
Odlične izolacijske vrednosti

Dvižno–drsna vrata Arcont z izjemnim panoramskim razgledom in elegantnim prehodom.

Podrobnosti

Skozi velike steklene površine uzremo prve sončne žarke, ki prebujajo nov dan.

Iz zavetja dnevne sobe opazujemo poslednje žarke mrzlega jesenskega večera. S knjigo v roki, zazrti v daljavo, prisluškujemo kapljam dežja, ki napovedujejo nevihto v daljavi. Ob plamenih ognja iz kamina, opazujemo prihod zimskih dni, ki so jih napovedale prve snežinke.

Z dvižno–drsnim vrati Arcont boste v svoj dom vnesli novo dimenzijo bivanja.

Dvižno–drsna vrata Arcont vam omogočajo, da lahko zasteklite velike površine, kot na primer prehode na vrt ali teraso. Na ta način v prostore spustite kar največ svetlobe, hkrati pa imate odlično toplotno in zvočno izolacijo. Drsna vrata Arcont imajo tihi tek, tekoč prehod od znotraj navzven zaradi nizkega praga in jih je moč otročje lahko upravljati.

Dodatna prednost je prihranek notranjega prostora v odprtem stanju vrat. Zaradi vzporednega odpiranja (drseče) vratnega krila ob fiksnem elementu, vratno krilo ne »posega« v prostor in ga s tem ne zmanjša. Tako je lahko interier postavljen zelo blizu vrat in ga tudi ni potrebno ob odpiranju premikati.

Dvižno–drsna vrata Arcont so na voljo v PVC, PVC/ALU in ALU izvedbi.

SOFT-close/open funkcija – za udobno in varnejše odpiranje ter zapiranje

Dvižno–drsna vrata Arcont je mogoče dodatno opremiti s skritim in nevidnim mehanizmom SOFT close/SOFT open, ki velikim, težkim drsnim elementom prinaša dodatno lahkotnost ter hkrati dodatno varnost pri upravljanju (zapiranje/odpiranje).

S pomočjo SOFT close funkcije oziroma z mehkim zapiranjem se vrata ob zapiranju pred končno pozicijo lahkotno zaustavijo ter do končne pozicije počasi in nežno zapeljejo do podboja. Tako je zapiranje vrat še varnejše, hkrati pa se zmanjša možnost mehanskih poškodb vrat. Enaka funkcija je mogoča tudi v smeri odpiranja s pomočjo SOFT open.

Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!