Materiali

Materiali

PVC

Sledite trendu velikih zasteklitev z več svetlobe v vašem domu s panoramskimi stenami Arcont – tudi v PVC izvedbi. Ponujamo vam: nagibno–drsna vrata, dvižno–drsna vrata ter fiksne zasteklitve. Za največjo izolativnost vam Arcont ponuja panoramske stene tudi v PASSIV izvedbi*.

PVC/ALU

Za še drznejši izgled izberite kombinacijo velikih zasteklitev z ALU oblogami. Ponujamo vam: nagibno–drsna vrata, dvižno–drsna vrata ter fiksne zasteklitve. Za največjo izolativnost vam Arcont ponuja panoramske stene tudi v PASSIV izvedbi*.

ALU

Kadar se spogledujete z najsodobnejšimi arhitekturnimi trendi vam Arcont ponuja panoramske stene v ALU izvedbi. Z izbiro ALU panoramskimi stenami Arcont si zagotovite dolgo življenjsko dobo in visoko stabilnost tudi pri največjih dimenzijah. Izbirate lahko: nagibno–drsna vrata, dvižno–drsna vrata ter fiksne zasteklitve, ki jih za nemoten pogled iz vašega doma lahko nadgradite s steklenim  spojem.

*pasivni gradnji ustrezajo PASSIV nagibno–drsne in fiksne zasteklitve Arcont z ustrezno montažo.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se