Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije

Idealno senčenje objektov sodobnega videza.
Poleti vas bodo žaluzije varovale pred toplotnimi udari in zniževale temperaturo v bivalnih prostorih
Pozimi žaluzije preprečujejo energijske izgube ter s senčenjem omogočajo dodatno segrevanje z izkoristkom steklenih površin
Z njihovo uporabo boste lahko izkoristili več naravne svetlobe in si hkrati zagotovili intimo pred zunanjim svetom
Z montažo žaluzije boste dodatno otežili dostop nepovabljenim gostom

Zunanje žaluzije Arcont idealna rešitev za senčenje objektov s sodobnim videzom.

Podrobnosti

Idealna rešitev za sodobno zasnovane objekte.

Sodobno zasnovani objekti, ki vključujejo čedalje večje steklene površine, nudijo estetsko ter najvišjo mero bivalnega udobja le, kadar sočasno uporabljate učinkovit način zaščite pred soncem.

Zunanje žaluzije Arcont se s trpežnimi aluminijastimi materiali po funkcionalnosti, izgledu, sistemskih rešitvah ter energetski učinkovitosti odlično vključujejo v ta koncept.

Poskrbite za popolno toplotno udobje čez vse letne čase.

Kadar senčite z zunanjimi žaluzijami, poleti preprečite pregrevanja prostorov po naravni poti, brez klimatskih naprav, pozimi pa poskrbite za zmanjševanje sevanja mraza in zimsko sonce izkoristite kot pasivni izvor ogrevanja prostorov.

V vseh primerih prihranite pri stroških za uravnavanje prijetnih temperatur v bivalnih prostorih ter istočasno varujete okolje.

Senčenje brez kompromisov glede ugodja.

Bivalne in delovne prostore moramo zaščititi tudi pred bleščanjem ob neposrednem vpadu svetlobe in prilagajati barvne kontraste ter omogočiti optimalno osvetlitev prostorov z naravno, človeškemu očesu najbolj prijazno svetlobo.

Z zmanjšano uporabo umetne svetlobe pa se zmanjšajo tudi potrebe in s tem stroški dodatne osvetlitve. Omogočajo tudi ohranitev vidnega stika z zunanjim okoljem, zato boste imeli v vsakem trenutku pravo mero pogleda na vam najljubši del okolice vašega doma.

Na voljo sta vam dva tipa zunanjih žaluzij Arcont.

  1. ZUNANJE ŽALUZIJE CLASSIC
    Klasična vodila za montažo na okno v nadometni in podometni izvedbi. Pri nadometni izvedbi predstavlja ALU omarica oblikovni zaključek žaluzije Arcont. Različne oblike in barve se prilagodijo potrebam vgradnje in želji kupcev.
     
  2. ZUNANJE ŽALUZIJE PRESTIGE
    S potopnimi vodili in podometno vgradnjo sovpadajo z moderno arhitekturo.
Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!