Basic 65

Basic 65

Okna ARCONT ALU Basic 65 so cenovno dostopna trajna rešitev za zunanje elemente z izboljšano termično izolacijo.
Karakteristike, ki zaradi nosilnosti omogočajo večje dimenzije zasteklitvenih elementov z ožjim okvirjem – več naravne svetlobe za vas
Doseganje nizkih U vrednosti s pomočjo kvalitetne profilacije (Schüco) v kombinaciji z različnimi zasteklitvenimi možnostmi
Popolna prilagodljivost vašim željam – barve in sublimacije
Dolga življenska doba ob minimalnem vzdrževanju
Povečajte vrednost in kvaliteto vaše nepremičnine z izbiro kakovostnih in trpežnih ALU oken 

Okna ARCONT ALU Basic 65 cenovno dostopna trajna rešitev za zunanje elemente.

Arcont podoknice

V Arcontu vlogo zapeljevanja s podoknicami najraje prepustimo kar ... NAŠIM OKNOM!
Prisluhnite, kakšne podoknice prepeva vaše izbrano okno in si tako pričarajte prijetno vzdušje, kot ste ga vajeni doma.

Podrobnosti

Izberite ALU okna Arcont – najboljše zagotovilo za dolgotrajno in nemoteno uporabo.

Menjava oken ni vsakodnevno opravilo, zato je izbira pravih oken pomembna in bo vplivala na vašo kvaliteto bivanja nadalnjih 20–30 let. ALU okna Arcont uporabljajo samo in izključno profilacijo priznanega nemškega proizvajalca Schüco, ki s svojo več kot 65-letno tradicijo postavljajo merila v svetu aluminijastih oken, vrat, zasteklitev in fasad.

S ponosom bodo vaša Arcont ALU okna del te tradicije, ki bo skupaj s kvalitetno slovensko proizvodnjo in skrbno izbrano zasteklitvijo bogatila vašo kvaliteto bivanja. Uporaba materialov priznanih in kakovostnih znamk zagotavlja dolgo življensko dobo izdelka in to ob minimalnem vzdrževanju.

Uporaba aluminija omogoča večjo nosilnost in dimenzije kril ob ožji profilaciji.

Kar pomeni več svetlobe in lepši pogled iz vašega stanovanja ali hiše. S pomočjo spajanja profilov doseganje visokih toplotno izolativnih vrednosti ne predstavlja nobenih težav. S sistemom Schüco AWS 65 lahko dosegate Uf vrednosti od 1,9. Trpežnost, ki ste je vajeni iz poslovnih prostorov in frekventnih lokacij je na voljo tudi vam – za večje udobje brez skrbi, kakor tudi dodana vrednost k vaši nepremičnini.

Obdelovanje materiala in njegova struktura omogočata skoraj neskončne možnosti barv in sublimacij. Oglejte si primerke v eni izmed Arcont poslovalnic.

Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!