ALU Basic 65

ALU Basic 65

Okna ARCONT ALU Basic 65 so cenovno dostopna trajna rešitev za zunanje elemente z izboljšano termično izolacijo.
Karakteristike, ki zaradi nosilnosti omogočajo večje dimenzije zasteklitvenih elementov z ožjim okvirjem – več naravne svetlobe za Vas
Doseganje visokih U vrednosti s pomočjo kvalitetne profilacije (Schüco) v kombinaciji z različnimi zasteklitvenimi možnostmi
Popolna prilagodljivost vašim željam – barve in sublimacije
Dolga življenska doba ob minimalnem vzdrževanju
Povečajte vrednost in kvaliteto vaše nepremičnine z izbiro kakovostnih in trpežnih ALU oken 

Okna ARCONT ALU Basic 65 cenovno dostopna trajna rešitev za zunanje elemente.

Podrobnosti

Izberite ALU okna Arcont – najboljše zagotovilo za dolgotrajno in nemoteno uporabo.

Menjava oken ni vsakodnevno opravilo, zato je izbira pravih oken pomembna in bo vplivala na Vašo kvaliteto bivanja nadaljnjih 20-30 let.

Uporaba aluminija omogoča večjo nosilnost in dimenzije kril ob ožji profilaciji, kar pomeni več svetlobe in lepši pogled iz vašega stanovanja ali hiše.

S pomočjo spajanja profilov doseganje visokih toplotno izolativnih vrednosti ne predstavlja nobenih težav. Že s sistemom Schüco AWS 65 lahko  dosegate Uf vrednosti od 1,9.

Obdelovanje materiala in njegova struktura omogočata skoraj neskončne možnosti barv in sublimacij – barvna karta. Oglejte si primerke v eni izmed naših poslovalnic.

Uporaba materialov priznanih in kakovostnih znamk zagotavlja dolgo življensko dobo izdelka in to ob minimalnem vzdrževanju. 

Trpežnost, ki ste je vajeni iz poslovnih prostorov in frekventnih lokacij je na voljo tudi vam – za večje udobje brez skrbi, kakor tudi dodana vrednost k vaši nepremičnini.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se