Servis

Servis

Z rednim vzdrževanjem vaših oken, vrat, garažnih vrat boste poskrbeli za njihovo brezhibno delovanje in podaljšali življenjsko dobo izdelkom. Poskrbite za udobje vašega bivanja, tudi na dolgi rok.

Navodila za uporabo in vzdrževanje oken >>

* Obvezna polja
Osebni podatki in naslov
Ustrezno označite
Izberite storitev
Priponke

Fotografije objekta, poškodb, račun, ...

Naložite datoteke (največja dovoljena velikost 8 MB)

Cenik vzdrževanja in servisiranja stavbnega pohištva

Servisna ura 35,00 €*
Servis garažnih vrat 50,00 €
Prevoz do 10 km 0 €
Prevoz nad 10 km 20,00 € pavšal

*Vse cene so brez DDV in veljajo za območje Slovenije. Minimalna obračunska enota je ura.

Dodatno se obračuna porabljen material po popisu in trenutno veljavnem maloprodajnem ceniku.

Davek na dodano vrednost

Cene na enoto ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV). DDV je obračunan in prikazan posebej na podlagi podanih informacij s strani stranke. Stranka je dolžna pred izdajo računa obvestiti podjetje o vseh podatkih, ki utegnejo vplivati na način obračuna DDV-ja.
22 % splošna stopnja; 9,5 % stanovanjske vgradnje (fizične osebe). Davek na dodano vrednost se obračuna v skladu z določili Zakona o davku na dodano vrednost in Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost. Obrnjena davčna obveznost po 76.a členu ZDDV-1 velja samo pri pravnih osebah, ki imajo ID za DDV. V primeru ponudbe z znižano davčno stopnjo 9,5 %, stranka s plačilom potrjuje, da uporabna površina hiše ne presega 250 m2 oziroma stanovanja 120 m2. Uporabna površina je seštevek površin bivalnih prostorov.

Splošni pogoji

Za vsa plačila in naročila veljajo splošni pogoji podjetja Arcont IP, d.o.o.. Stranka s plačilom predplačila potrjuje, da je seznanjena s splošnimi pogoji, ki so javno dostopni v vseh salonih ter na uradni strani podjetja.