CLASSIC

CLASSIC

Vhodna vrata Arcont – linija CLASSIC – Brezčasni dizajn vrat za vse, ki se spogledujete z rustilkalnim stilom in toplim domom.
Odlična toplotna in zvočna izolativnost ter stabilnost
Visoka stopnja varnosti s standardno 3-točkovno ključavnico s kavlji
Pester nabor barv, modelov (tudi v kombinaciji z obsvetlobo) in dodatkov
Visoka odpornost na udarce in zunanje vremenske vplive
Izbor materialov glede na vaše potrebe: PVC, PVC/ALU ali ALU

Vhodna vrata Arcont – linija CLASSIC z brezčasnim dizajnom in spogledovanjem z rustikalnim stilom.

Podrobnosti

Vhodna vrata so vizitka vaše hiše, ki vašim gostom posredujejo prvi vtis o vašem domu.

Pri vratih vas vsak dan sprejme toplina vašega doma, skoznje vstopate v svoje kraljestvo. To so tehtni razlogi, da temu delu svoje hiše posvetite vso pozornost.

Vhodna vrata Arcont – linije CLASSIC bodo zadostile vašim tehničnim in estetskim zahtevam.

Vsa vhodna vrata Arcont ponujamo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela - obsvetlobo.

Pestra izbira modelov in barv vam bo omogočila, da boste lahko vhodna vrata Arcont ustrezno kombinirali z okni in zunanjostjo vaše hiše. Poleg tega vam je na voljo vrsta dodatkov (kljuke, trkala, poštni predali ...), ki bodo zadostili vašim estetskim in tehničnim zahtevam.

Klasično eleganten izgled, ki se zlije z vašim domom v prijetno harmonijo v različnih barvnih odtenkih in lesnih dekorjih.

Vhodna vrata Arcont – Classic zagotavljajo odlično toplotno ter zvočno izolacijo in hkrati povečajo varnost vašemu domu. Vhodna vrata Arcont - Classic ponujamo v PVC izvedbi, ki jih je mogoče nadgraditi z ALU oblogo. Na voljo so tudi vrata v ALU izvedbi, kjer lahko izbirate med sistemi Basic 65, Prestige 70 in Prestige 75, ki zagotavljajo maksimalno stabilnost in trpežnost vrat.

Seveda pa lahko vhodna vrata Arcont – Classic opremite s sodobnimi dodatki kot so: prstni čitalci, LCD kukala, elektro odpirniki,…

Standardano visoka varnost – 3 točkovna ključavnica s kavlji.

Vhodna vrata Arcont - Classic so standardno opremljena s 3-točkovno ključavnico s kavlji, ki s pomočjo sistema Softlock zagotavlja tiho delovanje. Za dodatno varnost vrat pa je vhodna vrata Arcont - Classic možno nadgraditi z varnostno kljuko in varnostnim cilindrom ter ključem.

Na voljo imate pestro izbiro modelov.

Ela, Ana, Pia, Eva, Nina, Lea , Lara, Sara, Zala, Alja, Kaj, Maša, Nika, Tina, Ivo, Ciril, Vid, Sašo, Zeus 

Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!