O nas

O nas

Naša zgodba.

Arcont. Uspešno podjetje z več kot 70-letno tradicijo & premium kakovostjo

Podjetje ARCONT IP, d. o. o., je eden izmed najpomembnejših slovenskih proizvajalcev stavbnega pohištva. Svoje proizvodno-upravne prostore na več kot 10.000 m2 ima podjetje locirane na severovzhodu Slovenije, v Gornji Radgoni, medtem ko se mreža prodajnih salonov razprostira po celi državi, prodaja pa po celotni Evropi.

Glavna dejavnost Arconta IP je svetovanje, proizvodnja, prodaja ter vgradnja stavbnega pohištva iz umetnih mas in aluminija. PVC, PVC/ALU ter ALU stavbno pohištvo podjetja Arcont je vrhunske kakovosti, ustreza evropski uredbi za gradbene proizvode, ZGPro in evropskemu standardu SIST EN 14351-1 ter nosi oznako CE.

Stalni razvoj in konstantna rast prodaje zadnjih 20 let!

  • Letno izdelamo več kot 150.000 visokokakovostnih izdelkov v lastni proizvodnji.
  • Izbirate lahko med klasično, RAL ali Önorm montažo.
  • Rešitve z izjemno termično in akustično izolacijo.
  • Proizvodnja na računalniško vodenih CNC strojih.
  • Hitri in zanesljivi dobavni roki.
  • Celovita ponudba od projektiranja do montaže.
  • Ekipa 50-ih visoko kvalificiranih monterjev.

Skrbna izbira dobaviteljev in preverjeni materiali:

Zagotovila kakovosti

  • Znak za kakovost ISO 9001:2015
  • Skladnost izdelkov z EU standardi
  • Platinasta bonitetna odličnost

Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost podjetja Arcont IP d.o.o., ki jo izdaja podjetje Bisnode in opisuje kot: "Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored. Podjetja, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Leta 2019 Platinasta bonitetna odličnost predstavlja 1,5 % slovenskega trga."

Osebna izkaznica

ARCONT IP, proizvodnja oken in vrat ter družba za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, d. o. o.
Ljutomerska cesta 30
SI-9250 Gornja Radgona

t: +386 (0)2 56 44 300
e: info@okna-vrata.si

ID za DDV: SI17630126
Matična številka: 1469266

Transakcijski računi:
SI56-0234-1008-8992-887 (NLB d. d.)
SI56-2900-0005-1361-745 (UniCredit Banka Slovenija d.d.)

Direktor: Aleš Obal, Miran Fujs
Vpis v sodni register: Okrožno sodišče v Murski Soboti, vložna št.: 1/02427/00
Osnovni kapital: 3.000.000,00 EUR
Dejavnost družbe: C 25.120 – Proizvodnja kovinskega stavbnega pohištva

ARCONT.
Eden NAJVEČJIH PONUDNIKOV PVC in ALU stavbnega pohištva v Sloveniji!

Izpolnjujemo pričakovanja kupcev

Spremljamo trende na področju izdelave, prodaje in montaže stavbnega pohištva, prilagajamo svoj prodajni program ter izboljšujemo izdelke in storitve v skladu s pričakovanji in željami naših kupcev.

Zagotavljamo najvišjo kakovost

Letno nadzorujemo in zagotavljamo kakovost procesov, izdelkov in storitev v vseh fazah poslovanja. Usmerjeni smo k nenehnemu izboljševanju.

Skrbimo za dolgoročni razvoj podjetja in zaposlenih

Prihodnost podjetja temelji na uporabi najsodobnejših in okolju prijaznih tehnologij ter strokovnemu razvoju in izobraževanju zaposlenih. 80 % dobička vlagamo v nadaljnji razvoj podjetja.

Odnose gradimo na vzajemnosti in zaupanju

Ustvarjamo in vzdržujemo delovno okolje, ki podpira medsebojno spoštovanje ter cenimo doprinos vsakega posameznika h končnemu poslovnemu rezultatu.

Izbiramo zanesljive poslovne partnerje

S skrbno izbiro dobaviteljev in partnerskim sodelovanjem zagotavljamo zanesljivost dobave in ustrezno kakovost izdelkov in storitev (kakovostna nemška profilacija KBE, Schüco).

Smo odgovorni do okolja in ljudi

Proizvodnja oken in vrat je okolju prijazna, saj lahko praktično vse odpadke recikliramo. Posebno pozornost namenjamo tudi varnosti in zdravju ljudi, kjer dosledno upoštevamo in spoštujemo zakonodajo in standarde.

Podpiramo lokalno skupnost

Zavedamo se pomembnosti sodelovanja z lokalno skupnostjo, zato v obliki sponzorstev podpiramo številna lokalna športna in kulturna društva ter sodelujemo pri mnogih lokalnih dogodkih.

Izkazujemo skrb za invalide

Usmerjeni smo v usposabljanje in zaposlovanje težje zaposljivih oseb. Med zaposlenimi je več kot 40 % invalidnih oseb, ki jim delo v podjetju ne pomeni le finančnega vira preživetja, ampak tudi uspešno socialno uveljavitev v družbi.