PVC Premium

PVC Premium

PVC Premium okna ARCONT so naša najbolj prodajana okna v standardni izvedbi, s katerimi si boste zagotovili odlične energijske prihranke in udobje bivanja.
3 tesnila: dodatno tretje tesnilo za boljšo toplotno izolativnost in zaščito v primeru nalivov in vetra
42 mm troslojno steklo za odlično toplotno (Ug=0,6 W/m2/K) in zvočno (RW=34 dB) izolativnost
TGI distančnik v steklu zagotavlja enakomerno temperaturo po celotni površini stekla in preprečuje nastanek kondenza ob robovih stekla
Premium okenska kljuka Secustik® za večjo stabilnost pri odpiranju in višjo stopnjo varnosti
Zapirna gobica Komfort za lažje rokovanje in daljšo življenjsko dobo

PREMIUM okna ARCONT za odlične energijske prihranke.

Podrobnosti

PREMIUM okna ARCONT za odlične energijske prihranke.

Okna ARCONT sistem 76 mm imajo dolgo življenjsko dobo. Vaša investicija v nova okna se ne bo le poplačala, ampak boste z njimi na dolgi rok tudi znatno privarčevali. Z optimalno toplotno izolacijo boste znižali stroške ogrevanja pozimi in hlajenja poleti. Brezhibna optika in funkcionalnost vam bosta dolga leta v veselje. Z novimi PREMIUM okni boste zvišali vrednost vašega doma in pridobili trajne prednosti. PREMIUM okna Arcont odlikuje tudi visoka stabilnost. V notranjosti skrit pocinkan jekleni profil zagotavlja optimalno delovanje, preprečuje deformacije PVC oken in omogoča boljše pritrjevanje okna ob montaži.

Okolju prijazna PREMIUM okna ARCONT.

Nova generacija PREMIUM oken ARCONT 76 mm je okolju prijazna: varčuje s surovinami, saj odlične izolativne lastnosti oken  dosegamo z varčno porabo plastike. Pri proizvodnji  plastičnih profilov upoštevamo Greenline smernice, kot stabilizator pa se uporabljata kalcij in cink in ne več svinec. Trajnostni krog bo sklenjen, ko bodo profili ob koncu njihove življenjske dobe reciklirani, enako velja za steklo. Z vgradnjo oken PREMIUM oken ARCONT 76 mm znatno doprinesete k čistejšemu okolju, saj porabite manj kurjave, to pa pomeni manj izpustov CO2 v okolje.

Širok profil okenskega podboja – standardno.

S širokim profilom okenskega podboja, ki ga Arcont ponuja standardno, zagotavljamo estetsko lep in funkcionalen prostor za vodila senčil (in upravljanje mehanizma) brez potrebnih dodatnih razširitvenih profilov. S tem zmanjšate vidni del PVC površine, hkrati pa je čiščenje lažje.

Z nizkim ALU pragom do enostavnega prehoda pri BALKONSKIH VRATIH.

Običajno so balkonska vrata izdelana iz istih profilov kot okna, saj le tako ohranimo enak notranji in zunanji videz. V primeru, da vas standardni prag pri balkonskih vratih moti, vam pri podjetju ARCONT ponujamo nizki 20 mm ALU prag, ki omogoča zelo enostaven prehod in tudi čiščenje. ALU prag vam še vedno omogoča kombinirano odpiranje balkonskih vrat in ima vgrajen termo člen za izboljšanje toplotne prevodnosti.

V primeru večje izpostavljenosti zunanjim vremenskim vplivom vam ARCONT ponuja 3D nizek prag, s katerim ohranite enostaven prehod.

Izbirate lahko med široko paleto lesnih dekorjev, barv po RAL lestvici ali aluminijastimi oblogami.

Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se