PREMIUM+

PREMIUM+

PREMIUM+ okna ARCONT so naša najbolj prodajana okna v standardni izvedbi, s katerimi si boste zagotovili odlične energijske prihranke in udobje bivanja.
WF3 izoliran poličnik (U= 0,70 W/m2K) in visoko izolirana talna podloga WF3 (U= do 0,60 W/m2K) za stabilno vgradnjo elementa in termično izolacijo v tlakih
48 mm troslojno steklo za odlično toplotno (Ug=0,5 W/m2/K) in zvočno (RW=34 dB) izolativnost
3 tesnila: dodatno tretje tesnilo za boljšo toplotno izolativnost in zaščito v primeru nalivov in vetra
TGI distančnik v steklu zagotavlja enakomerno temperaturo po celotni površini stekla in preprečuje nastanek kondenza ob robovih stekla
Premium okenska kljuka Secustik® in zapirna gobica Komfort za lažje rokovanje in daljšo življenjsko dobo

PREMIUM+ okna ARCONT za odlične energijske prihranke.

Arcont podoknice

V Arcontu vlogo zapeljevanja s podoknicami najraje prepustimo kar ... NAŠIM OKNOM!
Prisluhnite, kakšne podoknice prepeva vaše izbrano okno in si tako pričarajte prijetno vzdušje, kot ste ga vajeni doma.

Podrobnosti

Obstajajo okna. In obstajajo Arcont okna.

In obstaja nova izjemna linija oken Arcont PREMIUM+ s še dodatno izboljšanim energetskim izkoristkom, saj ima skoraj 10 % boljšo izolativnost okna (Uw=0,78 W/m2K) v primerjavi s prejšnjimi PREMIUM okni (Uw=0,85 W/m2K). Okna ARCONT sistem 76 mm imajo dolgo življenjsko dobo. Vaša investicija v nova okna se ne bo le poplačala, ampak boste z njimi na dolgi rok tudi znatno privarčevali. Z optimalno toplotno izolacijo boste znižali stroške ogrevanja pozimi in hlajenja poleti. Brezhibna optika in funkcionalnost vam bosta dolga leta v veselje.

Z novimi PREMIUM+ okni boste zvišali vrednost vašega doma in pridobili trajne prednosti. PREMIUM+ okna Arcont odlikuje tudi visoka stabilnost. V notranjosti skrit pocinkan jekleni profil zagotavlja optimalno delovanje, preprečuje deformacije PVC oken in omogoča boljše pritrjevanje okna ob montaži.

MONTAŽA z mehkocelično peno

Nov standard smo postavili tudi pri montaži, kjer po novem uporabljamo mehkocelično peno, ki je bolj elastična (od navadne PU pene) in zato preprečuje nastanek mikro razpok in s tem prehod zraka. Poleg tega ima nova pena tudi dobro zvočno in toplotno izolativnost, zrakotesnost* ter paronepropustnost.

*10-krat večja od navadne PU pene na podlagi testov ZAG.

Nadstandardna NADGRADNJA

VSE »POD ENO STREHO« s senčili in kvalitetnimi elektropogoni ter krmiljenjem priznanega proizvajalca Somfy. V liniji PREMIUM+ nadstandardno nudimo senčila in kakovostne elektro pogone s krmiljenjem priznanega proizvajalca Somfy, ki ima garancijo petih let. Sistem omogoča tiho delovanje pogonov, prav tako pa je predpripravljen za pametne inštalacije in krmiljenje z mobilno napravo, ponuja pa tudi napredne senzorje za dež, veter in sonce.

Širok profil okenskega podboja – standardno.

S širokim profilom okenskega podboja, ki ga Arcont ponuja standardno, zagotavljamo estetsko lep in funkcionalen prostor za vodila senčil (in upravljanje mehanizma) brez potrebnih dodatnih razširitvenih profilov. S tem zmanjšate vidni del PVC površine, hkrati pa je čiščenje lažje.

Z nizkim ALU pragom do enostavnega prehoda pri BALKONSKIH VRATIH.

Običajno so balkonska vrata izdelana iz istih profilov kot okna, saj le tako ohranimo enak notranji in zunanji videz. V primeru, da vas standardni prag pri balkonskih vratih moti, vam pri podjetju ARCONT ponujamo nizki 20 mm ALU prag, ki omogoča zelo enostaven prehod in tudi čiščenje. ALU prag vam še vedno omogoča kombinirano odpiranje balkonskih vrat in ima vgrajen termo člen za izboljšanje toplotne prevodnosti.

V primeru večje izpostavljenosti zunanjim vremenskim vplivom vam ARCONT ponuja 3D nizek prag, s katerim ohranite enostaven prehod.

Izbirate lahko med široko paleto lesnih dekorjev, barv po RAL lestvici ali aluminijastimi oblogami.

Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!