Uspešen nastop Arcont ekipe na sejmu v Gradcu

V Gradcu se je preteklo nedeljo zaključil sejem Häuslbauermesse 2020. Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za obisk našega čudovitega sejemskega prostora in za zanimanje za našo ponudbo. Druženje nam je bilo v užitek.

Širok izbor izdelkov, ki smo jih umestili na stojnico, je vzbujal zanimanje vse štiri dni sejma. Med njimi so lastnosti okna PASSIV posebej navdušile tudi najbolj zahtevne obiskovalce in nismo ga zaman postavili v središče sejemske nagradne igre.

Naša letošnja novost - nov vzorec na steklenem polnilu vhodnih vrat linije Glass, ki smo ga premierno predstavili na sejmu, je prav tako pritegnil mnogo navdušenih pogledov. Če ste nov dizajn zamudili, vas vabimo, da se oglasite v katerem izmed naših salonov. Naši prodajni inženirji vam bodo z veseljem razkrili vse podrobnosti.

Če ste obisk sejma zamudili, pa nikakor ne smete zamuditi fotogalerije in utrinkov s sejma.

Ekipa Arcont - Okna & Vrata

Uspešen nastop Arcont ekipe na sejmu v Gradcu
Sejem v Gardcu je za nami! Sejem v Gardcu je za nami! Sejem v Gardcu je za nami! Sejem v Gardcu je za nami! Sejem v Gardcu je za nami! Sejem v Gardcu je za nami! Sejem v Gardcu je za nami! Sejem v Gardcu je za nami!
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se