Premium montaža

🌞 Dom je nekaj, kjer se vsak želi počutiti varno, udobno in na sploh prijetno v objemu družine ali prijateljev.😊
Poseg v okna, vrata in montažo povezujemo z večjimi finančnimi izdatki, ki marsikatero priporočilo zasenčijo. Pa ni nujno, da je vedno tako. Prvi korak je seveda premišljena ideja, s katero je potrebno poiskati izvajalca, ki bo le to razumel in nadgradil, saj bo to investicija za vaših nadalnjih 30 let.

📢 Hitro lahko ugotovimo, da je mesečni strošek takšne investicije lahko nižji od položnice za TV, mobilni telefon ali naročnino na katerega izmed ponudnikov pretočnih vsebin.

Pri Arcontu sledimo najnovejšim trendom in izkušnjam, tudi na področju montaž. Prav slednja je del akcije, ki smo jo za vse obstoječe in nove kupce pripravili v mesecu juniju.

Vsem kupcem, ki boste stavbno pohištvo naročili v juniju, bomo podarili PREMIUM MONTAŽO. 🎁

❗❗ Z 01.07. se akcija podaljšuje do 31.07. - ne zamudite ❗❗

Za kakovostno montažo bomo dodatno poskrbeli z uporabo napredne mehkocelične pene iz Sistema 3Mont PU FLEX proizvajalca TKK.

Prednosti mehkocelične pene so številne:

  • primerna za uporabo tudi pri zamenjavah, pri čemer predhodna obdelava ni pogoj, kar omogoča hitrejšo oz. sprotno zamenjavo
  • zrakotesnost (tudi do 10-krat večja od navadne PU pene - na podlagi testov ZAG)
  • dobra zvočna in toplotna izolativnost
  • paronepropustnost
  • fleksibilnost (za razliko od navadne PU pene je mehkocelična pena bolj elastična, kar omogoča “dihanje” elementov, ne da bi pri tem nastale mikro razpoke, ki s časom omogočajo prehod zraka)

Tako boste za naročila v juniju pri Arcont-u deležni BREZPLAČNE PREMIUM MONTAŽE (t.i. BASIC+) in vseh prednosti, ki jih takšna montaža prinaša. Seveda so vam na voljo tudi montaže po sistemu RAL, za posebno ugodnost v juniju povprašajte vašega prodajnega svetovalca.

Naj bo vaša investicija premišljena in kakovostna, da bo svojemu namenu služila še dolga leta.

Naj bo vasa investicija premišljena, kvalitetna in svojemu namenu služi dolga leta.

Ne pozabite – nekaj nasvetov si pred pregledom ponudbe lahko preberete na naši spletni strani v rubriki > NASVETI.
Akcija velja za fizične osebe, pri čemer se popusti (akcije) ne seštevajo. Akcija prav tako ne velja za vhodna vrata Inotherm, garažna vrata in ostale izdelke programa Novoferm. Montaža zajema samo vgradnjo stavbnega pohištva, demontaža, obdelave pred in po montaži ipd. ni vključeno v akcijo.
Premium montaža
Premium montaža v juniju
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se