GLASS

GLASS

Vhodna vrata Arcont – linije GLASS – z ekskluzivnim lastnim dizajnom za več svetlobe in varnosti za vaš dom.
Visoka stopnja varnosti z ESG steklom ter 3-točkovno ključavnico s kavlji - standardno
Odlična toplotna in zvočna izolativnost ter stabilnost
Pester nabor barv, modelov (tudi v kombinaciji z obsvetlobo) in dodatkov
Visoka odpornost na udarce in zunanje vremenske vplive
Izbor materialov glede na vaše potrebe: PVC, PVC/ALU ali ALU    

Vhodna vrata Arcont – linije GLASS ekskluzivni lastni dizajn za več svetlobe in varnosti.

Podrobnosti

Vhodna vrata so vizitka vaše hiše, ki vašim gostom posredujejo prvi vtis o vašem domu.

Pri vratih vas vsak dan sprejme toplina vašega doma, skoznje vstopate v svoje kraljestvo. To so tehtni razlogi, da temu delu svoje hiše posvetite vso pozornost.

Vsa vhodna vrata Arcont ponujamo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela - obsvetlobo.

Pestra izbira modelov in barv vam bo omogočila, da boste lahko vhodna vrata Arcont ustrezno kombinirali z okni in zunanjostjo vaše hiše. Poleg tega vam je na voljo vrsta dodatkov (kljuke, trkala, poštni predali ...), ki bodo zadostili vašim estetskim in tehničnim zahtevam.

Privoščite si razkošje svetlobe - vhodna vrata Arcont – GLASS za več varnosti in svetlobe za vaš dom.

Vhodna vrata Arcont – Glass so rezultat lastnega razvoja, ki vam zagotavljajo eksluziven dizajn za vaš dom – nur bei Arcont.

Vhodna vrata Arcont – Glass zagotavljajo odlično toplotno (do Ug = 0,5 W/m2K) ter zvočno izolacijo in hkrati povečajo varnost vašemu domu. Vhodna vrata Arcont – Glass ponujamo v PVC izvedbi, ki jih je mogoče nadgraditi z ALU oblogo. Na voljo so tudi vrata v ALU izvedbi, kjer lahko izbirate med sistemi Basic 65, Prestige 70 in Prestige 75, ki zagotavljajo maksimalno stabilnost in trpežnost vrat.

Vhodna vrata Arcont – Glass lahko opremite z dodatki kot so: prstni čitalci, LCD kukala, elektro odpirniki, …

Standardano visoka varnost – ESG steklo in 3 točkovna ključavnica s kavlji.

Za vašo varnost so vhodna vrata Arcont – Glass standardno že opremljena z ESG kaljenim steklom. Za dodatno varnost pred vlomi pa poskrbite z lepljenim VSG steklom.

Vhodna vrata Arcont - Glass so standardno tudi opremljena s 3-točkovno ključavnico s kavlji, ki s pomočjo sistema Softlock zagotavlja tiho delovanje. Za dodatno varnost vrat pa je vhodna vrata Arcont - Trend možno nadgraditi z varnostno kljuko in varnostnim cilindrom ter ključem.

Pestra izbira modelov

Saturn, Luna, Jupiter, Venera in Mars

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se