GLASS

GLASS

Vhodna vrata Arcont – linije GLASS – z ekskluzivnim lastnim dizajnom za več svetlobe in varnosti za vaš dom.
Visoka stopnja varnosti z ESG steklom ter 3-točkovno ključavnico s kavlji - standardno
Odlična toplotna in zvočna izolativnost ter stabilnost
Pester nabor barv, modelov (tudi v kombinaciji z obsvetlobo) in dodatkov
Visoka odpornost na udarce in zunanje vremenske vplive
Izbor materialov glede na vaše potrebe: PVC, PVC/ALU ali ALU    

Vhodna vrata Arcont – linije GLASS ekskluzivni lastni dizajn za več svetlobe in varnosti.

Podrobnosti

Vhodna vrata so vizitka vaše hiše, ki vašim gostom posredujejo prvi vtis o vašem domu.

Pri vratih vas vsak dan sprejme toplina vašega doma, skoznje vstopate v svoje kraljestvo. To so tehtni razlogi, da temu delu svoje hiše posvetite vso pozornost.

Vhodna vrata Arcont – linije GLASS bodo zadostile vašim tehničnim in estetskim zahtevam.

Vsa vhodna vrata Arcont ponujamo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela – obsvetlobo.

Pestra izbira modelov in barv vam bo omogočila, da boste lahko vhodna vrata Arcont ustrezno kombinirali z okni in zunanjostjo vaše hiše. Poleg tega vam je na voljo vrsta dodatkov (kljuke, trkala, poštni predali ...), ki bodo zadostili vašim estetskim in tehničnim zahtevam.

Privoščite si razkošje svetlobe – za več varnosti in svetlobe za vaš dom.

Vhodna vrata Arcont – Glass so rezultat lastnega razvoja, ki vam zagotavljajo ekskluziven dizajn za vaš dom – "nur bei Arcont".

Vhodna vrata Arcont – Glass zagotavljajo odlično toplotno (do Ug = 0,5 W/m2K) ter zvočno izolacijo in hkrati povečajo varnost vašemu domu. Vhodna vrata Arcont – Glass ponujamo v PVC izvedbi, ki jih je mogoče nadgraditi z ALU oblogo. Na voljo so tudi vrata v ALU izvedbi, kjer lahko izbirate med sistemi Basic 65, Prestige 70 in Prestige 75, ki zagotavljajo maksimalno stabilnost in trpežnost vrat.

Vhodna vrata Arcont – Glass lahko opremite s sodobnimi dodatki kot so: prstni čitalci, LCD kukala, elektro odpirniki, …

Standardno visoka varnost – ESG steklo in 3-točkovna ključavnica s kavlji.

Za vašo varnost so vhodna vrata Arcont – Glass standardno že opremljena z ESG kaljenim steklom. Za dodatno varnost pred vlomi pa poskrbite z lepljenim VSG steklom.

Vhodna vrata Arcont – Glass so standardno tudi opremljena s 3-točkovno ključavnico s kavlji, ki s pomočjo sistema Softlock zagotavlja tiho delovanje. Za dodatno varnost vrat pa je vhodna vrata Arcont - Trend možno nadgraditi z varnostno kljuko in varnostnim cilindrom ter ključem.

Na voljo imate pestro izbiro modelov.

Saturn, Luna, Jupiter in Venera

Ravnajte MODRO in
si prenesite naše
KATALOGE!
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se