Sparkasse brezobrestni kredit

Sparkasse brezobrestni kredit

Naj si gre za zamenjavo oken ali novogradnjo le-ta predstavlja velik zalogaj. Gre za odločitev, ki bo na kvaliteto in počutje v vašem domu vplivala še naslednja desetletja.

S kakovostno vgrajenim stavbnim pohištvom boste dolgoročno prihranili tudi do 70 % pri stroških ogrevanja in hlajenja. Ta prihranek pa zahteva tudi določen finančni vložek. V kolikor potrebujete rešitev pri financiranju vam pri Arcont-u ponujamo tudi Sparkasse brezobrestni kredit.

Pridobivanje in odobritev poteka podobno kot pri ostalih kreditih, predpogoj je ponudba za stavbno pohištvo s strani Arcont-a in potrdilo, ki ga na zahtevo prav tako prejmete od vašega prodajalca. S ponudbo in potrdilom se odpravite na eno izmed poslovalnic Sparkasse, kjer oddate vlogo in sklenete kredit.

Kredit vam ponujamo brez obresti, vendar tako kot pri vsaki odobritvi nastanejo tudi tukaj nekateri stroški odobritve in zavarovanja.

Za več informacij se obrnite na vašega prodajalca.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se