Spoznajte nas - na sejmu MOS

Bodisi prenova ali novogradnja, za svoj dom vsak išče »Naj okno«. Letos ga najdete na sejmu MOS v Celju, na razstavnem prostoru D 14, kjer Arcont Okna & Vrata, razstavlja tudi druge izdelke visoke kakovosti, prijazne okolju. Spoznajte PREMIUM okno Arcont ter PASSIV okno Arcont AluClip PRO z ALU-oblogo. Preverite udobje panoramskih vrat PREMIDOOR SoftClose, opremljenih z zunanjo žaluzijo in atraktivnim komarnikom. Za prijazne prihode domov spoznajte ALU vhodna vrata Saturn ter varna garažna vrata Novoferm z inovativnim stranskim pogonom.

Da bo obisk koristen in še zabaven, sodelujte tudi v nagradni igri. 10. septembra poiščite več informacij o nagradni igri na naši spletni strani ali Facebook profilu. Sodelovanje na nagradni igri bo mogoče tudi na Arcontovem razstavnem prostoru 14 v dvorani D sejma MOS - za kupon nagradne igre povprašajte kar našo prijazno hosteso ali naše prodajalce. Le-ti vam bodo od torka, 10. septembra, do nedelje, 15. septembra  z veseljem pokazali izdelke Arcont in vam svetovali pri vaših gradbenih izzivih, da boste kmalu zaživeli v, povsem na vašo kožo pisanemu domu.

Pravila in pogoji nagradne igre >>

KLIKNI ZA VEČ

Ekipa Arcont Okna & Vrata

Spoznajte nas - na sejmu MOS
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se