Sejem Expomego – uvertura v sezono gradnje in prenove vašega doma

Če iščete PREMIUM KAKOVOST, rešitve po meri in zanesljiv servis za okna, panoramske zasteklitve, vhodna in garažna vrata, potem vas utegnemo nagovoriti z brezplačnimi nasveti, izmero in ponudbo – vse pod eno streho!

Od četrtka, 22. februarja do nedelje, 25. februarja 2018 vas vabimo na sejem Expomego 2018 v italijansko Gorico. Arcontov razstavni prostor najdete v dvorani B, kjer bomo za vas predstavili izdelke:

Spoznajte se tudi s sodobnimi načini vgradnje oken in vrat, ki ustrezajo RAL smernicam in so primerne za nizkoenergijske in pasivne gradnje. Arcont je namreč nosilec Znaka kakovosti v graditeljstvu na področju montaž stavbnega pohištva. 

Nudimo vam tudi garažna vrata s sodobnimi pogoni upravljanja ter industrijska vrata nemškega proizvajalca Novoferm.

Prepričajte se o širokem izboru barv in vzorcev naših izdelkov, ki vam omogoča, da vaš dom z okni, vhodnimi in garažnimi vrati Arcont zaživi v popolni harmoniji. Bivanje je uživanje.

Veselimo se vašega obiska na sejmu Expomego 2018 ali po naših poslovalnicah po Sloveniji.

Sejem Expomego – uvertura v sezono gradnje in prenove vašega doma
Sejem Expomego – uvertura v sezono gradnje in prenove vašega doma Sejem Expomego – uvertura v sezono gradnje in prenove vašega doma Sejem Expomego – uvertura v sezono gradnje in prenove vašega doma Sejem Expomego – uvertura v sezono gradnje in prenove vašega doma Sejem Expomego – uvertura v sezono gradnje in prenove vašega doma Sejem Expomego – uvertura v sezono gradnje in prenove vašega doma
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se