Ponosni sponzor KD Selce!

Veter v laseh (pod čelado seveda 😉), ko KD Arcont Selce šviga po cestah in poteh. 🚲💨🚴‍♂️ Se nam pridružite?
Letos smo postali glavni sponzor društva in bomo z veseljem spremljali njihove uspehe. V nadaljevanju pa nekaj informacij, da malce bolj spoznate KD Arcont Selce.

Kolesarsko društvo Selce je bilo ustanovljeno 28. marca 2010. Društvo danes šteje že več kot 40 aktivnih članov, ki pa ne prihajajo samo iz okolice Selc pač pa tudi širšega območja Maribora, Slovenske Bistrice ter Slovenskih Konjic.
V društvu dajejo poudarek kolesarjenju, pa vendar se člani udeležujejo tudi raznih pohodov, daljših rolanj, krožne vadbe ipd. V letu 2017 so se odločili, da nekaj članov tekmuje na amaterskih dirkah v organizaciji Kolesarske zveze Slovenije.

V letu 2018 so se člani udeležili vseh amaterskih dirk v Sloveniji in v kategoriji »Amaterji« so osvojili 1. mesto v točkovanju za Pokal Slovenije. Praktično so se na vseh dirkah uvrstili med prve tri tekmovalce! Ker pa vsi člani ne tekmujejo, se ob lepem vremenu in odličnem vzdušju podajo na skupna kolesarjenja, bodisi na skupne vožnje ali pa udeležbe na rekreativnih maratonih pod okriljem »Slovenija kolesari« in Olimpijskega komiteja Slovenije. 💪

V tem letu bo na amaterskih dirkah po Sloveniji nastopalo 12 članov Kolesarskega društva Selce (Vid Murko, Franci Pukšič, Blaž Berlič, Davorin Bukvič, Mirko Špandl, Darjan Klobasa, Tadej Ademovič, Lovrenc Škerget, Marko Polak, Simon Kočnik in Gašper Javornik), ki bodo bolj prepoznavni pod imenom KD Arcont Selce. Preostali člani pa načrtujejo večdnevna kolesarjenja tako s cestnimi kakor tudi z gorskimi kolesi, in sicer v Sloveniji ter tudi v sosednjih državah.

Želimo jim veliko uspehov ter varno prevoženih kilometrov!

Ponosni sponzor KD Selce!
PONOSNI SPONZOR KD Selce! PONOSNI SPONZOR KD Selce! PONOSNI SPONZOR KD Selce!
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se