Pomlad je pred vrati, že razmišljate o gradnji ali obnovi doma? Obiščite nas na sejmu DOM 2019!

Na sejemskem prostoru bomo letos predstavili:

PASSIV okno Arcont AluClip PRO ter PREMIUM okno Arcont AluClip ZERO, obe v PVC/ALU različici.

Ne spreglejte letošnje novosti – ALU DRSNA VRATA 77 PD, ki vas bodo očarala s svojimi velikimi steklenimi površinami in praktično skritimi profili, ki omogočajo brezmejne poglede. Na Arcontu ponujamo še veliko različnih izvedb panoramskih sten.

Za prijazne prihode domov spoznajte ALU vhodna vrata linije GLASS ter varna in energetsko učinkovita garažna vrata Novoferm s sodobnimi načini upravljanja.

Naši prodajni inženirji vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri odločitvah za vaše naslednji projekt. Zraven tega pa bomo ekskluzivno v času sejma podarjali tudi poseben 7 % sejemski popust*, ki ga ne smete zamuditi! Za sodelovanje v anketi o sejemski izkušnji, pa vam podarimo tudi dodatni 3 % popust! 👍👌 Obiščite nas, splača se. 😃

*Sejemski popust ne velja za vhodna vrata Inotherm, in garažna vrata Novoferm. Popust velja za fizične osebe.

Tudi letos smo za vas pripravili zanimivo nagradno igro, ki bo hkrati potekala na sejemskem prostoru in na naši Facebook strani.

Pravila in pogoji nagradne igre "Skrita koda" >>

Pomlad se nezadržno približuje, z njo pa tudi vsi naši ustvarjalni in graditeljski projekti, ki smo si jih zadali za letošnje leto. Pridite torej na ogled in posvet z nami na sejmu DOM v Ljubljani, v dvorani A1 (št. razstavnega prostora 19) ali po naših poslovalnicah po Sloveniji.

P. S.: V torek, 5. marca, pa na vas čaka še posebno presenečenje.

Na razstavnem prostoru nas bo obiskal Adrian Gomboc, evropski prvak v judu. 🙅 Za zabavo vam bo pokazal kak trik za samoobrambo, z njim boste lahko pokramljali ali se fotografirali. Nekaj trikov za samoobrambo pa vam razkrivamo že sedaj. 😉

Ekipa ARCONT okna & vrata

Pomlad je pred vrati, že razmišljate o gradnji ali obnovi doma? Obiščite nas na sejmu DOM 2019!
Pomlad je pred vrati, že razmišljate o gradnji ali obnovi doma? Obiščite nas na Sejmu DOM 2019! Pomlad je pred vrati, že razmišljate o gradnji ali obnovi doma? Obiščite nas na Sejmu DOM 2019! Pomlad je pred vrati, že razmišljate o gradnji ali obnovi doma? Obiščite nas na Sejmu DOM 2019!
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se