Okna. Oči našega doma. 👀🏡

Okna so okras vsakega doma 👑

So popestritev pročelja ali fasade, a njihova glavna funkcija pride do izraza, ko se z njimi srečamo od znotraj. Ko zjutraj pogledamo skozi njih: kakšno je vreme, ali je mama že doma, kaj počnejo naši otroci na dvorišču, ko želimo nekoga očarati z razgledom, ko jih zvečer zagrnemo za boljši spanec, ko jih odpremo, da bi v sobo spustili sveži zrak …

Svetel dom za dobro počutje 🌞

Okna so vir svetlobe, stik z okolico, podaljšek narave v našem domu. Okna so žive umetniške slike, živi, nenehno spreminjajoči se »ekrani« z neprekinjenim »prenosom v živo«. Skozi njih strmimo v nevihte in zasanjano spremljamo sončne zahode. Okna … so preprosto OČI 👀 našega doma.

Ljudje danes na prostem preživimo veliko manj časa kot v preteklosti. Prav zato je tako zelo pomembno, da so naša okna kakovostna in dovolj velika. Z njimi bo naš dom svetlejši, kar bo pozitivno vplivalo na naše počutje, motivacijo in storilnost.
 

Okna PREMIUM+. Naša najbolj prodajana okna v standardni izvedbi, ki ponujajo vse, kar običajno ponujajo nadstandardna okna.
 

Ker nas obenem učinkovito varujejo pred zunanjimi naravnimi vplivi, je dobro izbrati kakovostna okna, ki nam bodo omogočala najboljšo zvočno in toplotno izolacijo, hkrati pa bodo vir dnevne svetlobe in odsev narave v našem domu.

Nadstandardna okna. Standardna cena. 😍👍

Cene elektrike so šle letos v nebo. S kakovostnimi okni zmanjšajte toplotne izgube in račun za elektriko.

Če iščete okna, ki vam bodo omogočala odlične energijske prihranke, izberite naša najbolj prodajana PREMIUM+ okna. PREMIUM+ okna ARCONT imajo:

  • 48 mm troslojno steklo z odlično toplotno (Ug=0,5 W/m2/K) in zvočno (RW=34 dB) izolativnostjo.
❗ 🔎 Če boste okna primerjali z drugimi ponudniki, bodite pozorni na koeficient prehajanja toplote (U), ki vam pove, kako učinkovita so okna – manjši je U koeficirent, boljša je izolativnost.

Več o naši PREMIUM+ liniji pa👉 tukaj.

 

Oddajte povpraševanje in si zagotovite nadstandardna okna po standardni ceni

Okna. Oči našega doma. 👀🏡
Okna. Oči našega doma Okna. Oči našega doma