Obiščite nas na sejmu DOM – in se dobro pripravite na sezono gradnje in prenove

Od torka, 13. marca do nedelje, 18. marca 2018 vas vabimo na sejem DOM 2018 na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani. Arcont okna & vrata ima svoj razstavni prostor št. 18 v dvorani A1, kjer bomo za vas predstavili izdelke:

Spoznajte se tudi s sodobnimi načini vgradnje oken in vrat, ki ustrezajo RAL smernicam in so primerne za nizkoenergijske in pasivne gradnje. Arcont se ponaša z Znakom kakovosti v graditeljstvu na področju montaž stavbnega pohištva.

Zakaj bi prišli ravno k nam? Ker vam želimo olajšati vaše aktivnosti, saj boste našli PREMIUM KAKOVOST, širok asortiment stavbnega pohištva, brezplačne nasvete in izmere, rešitve po vaši meri ter zagotovljen servis – vse pod eno streho!

Veselimo se vašega obiska na sejmu DOM 2018 ali po naših poslovalnicah po Sloveniji.

p.s. Pri naših prodajalcih pa seveda preverite naše sejemske ugodnosti. :)

Obiščite nas na sejmu DOM – in se dobro pripravite na sezono gradnje in prenove
Obiščite nas na sejmu DOM – in se dobro pripravite na sezono gradnje in prenove Obiščite nas na sejmu DOM – in se dobro pripravite na sezono gradnje in prenove
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se