Dobimo se na sejmu Expomego 2019!

Čeprav je februar zimski mesec, nas daljši dnevi počasi že napeljujejo na misli o pomladi in s tem urejanju doma. Morda ste pred gradnjo ali obnovo in zbirate informacije o oknih, vratih?

Če je tako, potem vas vabimo, da se na sejmu Expomego 2019, ki bo od 14. do 17. februarja v Gorici, oglasite na razstavnem prostoru Arcont okna & vrata, najdete nas v dvorani B (št. razstavnega prostora 9/6-7).

Na sejmu bomo razstavljali te Arcont eksponate:

Spoznali boste lahko naš celoten asortiment v PVC, PVC/ALU ali ALU izvedbi. Naši prijazni prodajni inženirji vam bodo svetovali tudi o ostalih Arcont izdelkih, kot so vedno bolj aktualne panoramske stene in senčila, pa vse do garažnih vrat, barv ...

Ustvarite si prijeten, svetel in energetsko učinkovit/varčen dom. Naj s premium kakovostjo izdelkov Arcont vaše bivanje postane užitek.

Se dobimo na sejmu Expomego v dvorani B.

Več informacij dobite na tel. +386 (0)8 20 58 200.

Ekipa ARCONT okna & vrata

Dobimo se na sejmu Expomego 2019!
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se