Notranja kovinska vrata

Vratno krilo je v osnovi iz vroče pocinkane pločevine, debeline 40 mm . Pri enokrilnih notranjih vratih je možno dobaviti le vratno krilo ali pa krilo skupaj s podbojem (standardni podboj je vogalni), tesnili, ključavnico in kljuko ter dodatki (zračnik, zasteklitev …). Vsa notranja vrata so na voljo tudi v dvokrilni izvedbi.

Super - Standard

Notranja vrata Super-Standard so iz vroče pocinkane pločevine in so opremljena z navadno ključavnico (možnost vstavitve cilindričnega vložka) in kljuko. K standardni izvedbi spadajo pocinkan in grundiran kotni podboj s trikrat obdanim gumijastim tesnilom ter komplet tečajev in črna osnovna kljuka.

Super - Plus

Notranja vrata Super-Plus po kakovosti in opremi temeljijo na modelu Super-Standard. Dodatni »Plus« dà grundiranje v okolju prijazni temeljni barvi RAL 9016. Tako imate idealno osnovo za barvanje po svoji želji. Vrata Super-Plus lahko dobite kot vratno krilo ali kot celoten vgradni vratni element.
 

Super - Color

Notranja vrata Super-Color z visokokakovostnim končnim lakom (prašna plast) lahko dobite v naslednjih barvah: zelena – podobna RAL 6003, rumeno siva – podobna RAL 7034, in rdeča – podobna 3002.
 

Super - Dekor

Notranja vrata Super-Dekor, še posebej v naravnem lesnem dekorju, vnesejo v vaš dom veliko udobje; od moderne do rustikalne: javor, hruška, češnja, svetel hrast, naravna bukev, beli jesen in oreh.

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu