Izolirana večnamenska vrata

Vratno krilo je v osnovi iz vroče pocinkane pločevine, debeline 40, 45 ali 53 mm. Pri enokrilnih notranjih vratih je možno dobaviti le vratno krilo ali pa krilo skupaj s podbojem (standardni podboj je vogalni), tesnili, ključavnico, kljuko in dodatki (zračnik, zasteklitev …). Vsa večnamenska vrata so na voljo tudi v dvokrilni izvedbi.

MZ1 in MZ2

Večnamenska vrata MZ-1 so odličen vgradni element za zasebne, obrtne ali industrijske gradnje. Primerna so tako za zunanjo kot notranjo rabo, odpirajo se lahko levo/desno in z možnostjo individualne opreme omogočajo največjo možno prilagodljivost.

Vrata MZ-1 so dobavljena z vratnim krilom in podbojem. Vratno krilo ima dvojno steno, debelo 45 mm, iz vroče pocinkane jeklene pločevine, osnovno lakirano z elektrostatično prašno plastjo na podlagi poliestra v barvnem odtenku RAL 9016. Vrata so vpeta z dvema tridelnima konstrukcijskima tečajema – dva varnostna zatiča preprečujeta dvig vrat v zaprtem položaju. Notranja ojačitev iz ploščatega jekla skrbi za veliko trdost torzije, notranja izolacija iz mineralne volne pa zagotavlja učinkovito toplotno in zvočno izolacijo.

Kotni podboj s privarjenim zidnim sidrom je iz dvomilimetrske pocinkane jeklene pločevine in je prav tako prašno zaščiten proti koroziji v sivo belem barvnem odtenku. Visokokakovostno gumijasto tesnilo je vloženo v utor podboja na vseh štirih robovih in skrbi za odlično tesnjenje.

V standardni izvedbi so vgradni elementi dobavljeni z letvijo iz lahke kovine in z zaokroženo črno kljuko z jeklenim jedrom. Cilindrična ključavnica vsebuje vložek in ključ.

Robusta

Večnamenska vrata Robusta so na voljo v sedmih standardnih velikostih in so ugodna alternativa standardnim vratom.

Vratno krilo je iz vroče pocinkane jeklene pločevine, debelina krila je 40 mm. Krilo je dodatno grundirano z okolju prijazno prašno barvo RAL 9016.

K standardni izvedbi spada zaokrožena črna kljuka z jeklenim jedrom in cilindrična ključavnica. Kotni podboj debeline 2 mm je uporaben tako levo kot desno in je vroče pocinkan ter elektrogrundiran v RALu 9016, protipodboj je možen proti doplačilu v standardni barvi RAL 7035.

MZ53-1 in MZ53-2

Vrata MZ53-1 so enokrilna različica izoliranih  večnamenskih vrat, debelina krila je 53 mm, so temeljno prašno barvana v RAL 9016, polnilo je iz mineralne volne. Opremljena so s kljuko in ključavnico.

Vrata MZ53-2 so z velikostjo 3000 x 3500 mm najprimernejša večnamenska dvokrilna vrata za velike odprtine. Po obliki, možnosti opreme z dodatki in po tehničnih značilnostih so podobna vratom MZ53-1. Zakrit zapah skrbi za stabilno pritrditev fiksnega krila, v notranjosti prehodnega krila pa je nameščena ojačitev zgornje ključavnice.

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu