Industrijska sekcijska vrata

Industrijska sekcijska vrata so zelo široko uporabna; po funkcionalnosti so primerna kot zunanja, hitrotekoča ali izolirana vrata, ki zagotavljajo toplotno in zvočno izolacijo ter jih je mogoče vgraditi v garaže, industrijske in prometne objekte, delavnice, gasilske domove ipd. Industrijska sekcijska vrata so na voljo v dveh izvedbah za različne namene uporabe, in sicer Thermo in Novolux.

THERMO

Termoizolirana industrijska vrata so narejena iz panela, debeline 45 mm, ki ga sestavljata dve pocinkani plošči, med katerima je polnilo iz visokokakovostne, težko vnetljive poliuretanske pene, s čimer je dosežena velika upogibna trdnost.

Industrijska Thermo vrata so zelo primerna za ogrevane poslovne in proizvodne prostore. Panele je možno opremiti z različnimi okenci. Prav tako lahko termo sekcije kombinirate z novolux sekcijami. Vrata so dobavljiva tudi v izvedbi z osebnim prehodom. Toplotna prehodnost vrat je 1, 14 W/m2K.

Industrijska sekcijska vrata THERMO
Industrijska sekcijska vrata THERMO

NOVOLUX

Konstrukcija vrat tipa  Novolux je iz aluminijastih profilov, ki so močnejši in bolj stabilni, kot kadarkoli doslej.  Toplotna prehodnost vrat je 1, 14 W/m2K. Svetlobne sekcije lahko kombiniramo  s termo sekcijami ali drugimi polnili, npr. prezračevalnimi rešetkami, luknjičavo pločevino.

Na voljo je tudi izolacijsko dvojno akrilno steklo. V industrijska vrata Prizma je možno vgraditi prehodna vrata, lahko pa naročite tudi po videzu enaka stranska vrata. Vrata so dobavljiva tudi v izvedbi z osebnim prehodom. Industrijska Novolux vrata so zelo primerna za poslovne in proizvodne prostore, kjer je dnevna svetloba bolj pomembna od toplotne izolativnosti.

Industrijska sekcijska vrata tipa Novolux
Industrijska sekcijska vrata tipa Novolux
Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu