Pogoni za garažna vrata

Garažna vrata, ki jih izdelujemo v Arcontu, delujejo kot celovit sistem. Pogonski mehanizem je že vgrajen in omogoča uporabniku preproste rešitve v prostoru ter tudi sinhronizacijo garažnih vrat z dvoriščnimi avtomatskimi vrati.

Integrirani pogon garažnih vrat na daljinsko upravljanje NovoPort® je skonstruiran tako, da ne potrebuje dodatnega prostora za montažno na stropu ali dodatne preklade. Uporablja obstoječe vodilo garažnih vrat!

  • Pogon stalno nadzoruje lastnosti gibanja garažnih vrat. Če zazna kakršnokoli odstopanje, se natančna in občutljiva izklopna avtomatika takoj odzove. 
  • Pogon garažnih vrat je serijsko opremljen z dvema dvokanalnima daljincema. Za odpiranje in zapiranje garažnih vrat služi en kanal na daljincu, drugega pa lahko uporabite za aktiviranje zunanje osvetlitve, upravljanje dodatnih garažnih vrat ali za aktiviranje alarmne naprave, če jo imate. Standardno dobite še dodaten mikro daljinec, ki je zaradi majhnosti praktičen, saj ga lahko uporabite tudi kot obesek za ključe.
  • Serijsko so garažna vrata opremljena tudi z vrvjo za sprostitev zapaha v sili, tako da jih lahko ob izpadu električne energije ročno upravljate iz notranjosti garaže. 
  • Varčno stikalo z delovanjem v pripravljenosti, da boste prihranili pri stroških energije.

Novoport

 


Stranski pogon za garažna vrata Novoport >>
Stropni pogoni Novomatic za enojne in dvojne garaže >> 

 

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu