Garažna vrata

Ob nakupu novih garažnih vrat se ne bi smeli odreči udobju, ki vam ga zagotavljajo garažna vrata s pogonom na daljinsko upravljanje. Prava odločitev je odločitev za sodobno tehnologijo v skladu z najnovejšimi evropskimi varnostnimi smernicami, za Arcontov izdelek z nemško kakovostjo Novoferm. Garažna vrata in pogoni priznanega nemškega proizvajalca Novoferm so preizkušeni pri priznanih evropskih institucijah. Arcont jamči za funkcionalnost garažnih vrat in pogonov z 12-letno garancijo. Za garažna vrata in pogone velja evropski izdelčni standard DIN EN 13241-1; obvezni so letni servisi garažnih vrat in pogonov. Arcont izvajaja letne servise garažnih vrat.

V Arcontu postavljamo merila! Garažna vrata so dan za dnem izpostavljena različnim vremenskim razmeram. Ker morajo vedno brezhibno delovati, potrebujejo robustno konstrukcijo. Prav zaradi tega so vsa garažna vrata Novoferm izolirana in zagotavljajo odlično toplotno izolacijo.

Zdaj vam v dežju pred garažo končno ne bo več treba izstopiti, ne bo več škripanja pri odpiranju in zapiranju vrat pa še pred vlomilci boste veliko varnejši.

Polepšajte svoj dom, polepšajte svojo garažo.  

Kaj je pomembno vedeti pred nakupom garažnih vrat (članek) >>

 

Več o razlogih za nakup garažnih vrat Novoferm >>
Več o vrstah garažnih vrat >>

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu