RAL montaža Pichler

RAL montaža oken in vrat sistem Pichler je energijsko varčna montaža, pri kateri s posebno mehkocelično peno najprej zapolnimo prostor med okvirjem okna ali okvirjem vrat in zidom, nato pa prostorsko stran nastalega gradbenega spoja takoj po obrezovanju pene zatesnimo s tesnilno maso FD 300, ki zagotavlja tesnost spoja med oknom oz. vrati in zidom. Montaža oken in vrat sistema Pichler ustreza smernicam RAL in Ö-Norm B 5320. Z vgradnjo oken z mehkocelično peno in tesnilno maso preprečimo toplotne izgube in znižamo stroške za ogrevanje. RAL montaža oken in vrat sistem Pichler zagotavlja tudi visoko zvočno izolacijo in je okolju prijazna.

Spojni material SYSTEM PICHLER® je sestavljen iz posebne mehko celične pene in iz FD 300® in omogoča strokovno montažo oken vrat, ki ustreza smernicam RAL in Ö-normi B 5320. RAL montaža oken in vrat po sistemu Pichler izpolnjuje vse zahteve, ki jih postavljajo veljavni standardi. Štiri prednosti RAL montaža oken in vrat sistema Pichler:

  • znatno privarčujete na stroških ogrevanja,
  • v kombinaciji z zvočnoizolativnimi stekli v oknih in vratih zagotavlja odlično zvočno izolacijo,
  • najboljše razmerje med kakovostjo in ceno montaže,
  • okolju prijazna vgradnja oken in vrat (pri mehkocelični peni je uporabljen potisni plin brez CFC, HCFC in HFC, sama pena pa ne vsebuje halogeniranih organskih dodatkov (brom, klor, jod itd). Komponenta B, FD 300®, je brez izocianata, silikona in topil).
     

Navodila za izvedbo RAL montaže oken in vrat sistema Pichler >>

 

 

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu