Mnenja in pohvale strank

Katja Štembergar z družino

Spoštovani,

Vaše podjetje smo izbrali, ko smo se odločali o izvajalcu pri menjavi oken in vrat in smo pozitivno zadovoljni z vašimi storitvami ter proizvodi.

Včeraj sta zaključila z deli izvajalca gospod Branko in gospod Damijan, ki sta zelo prijazna ter delovna, zato se jima še posebno zahvaljujemo. Glede na njihovo delovno vnemo in strokovnost pri demontaži in montaži oken, bi se z veseljem odločili za sodelovanje z vami tudi v bodoče.

Ob pogledu in prvih preizkusih proizvodov (oken in vrat) smo zelo zadovoljni, prihajajoči dnevi in leta, pa bodo še dodatno potrdila naše mnenje o kakovosti vaših proizvodov. Zahvaljujemo se tudi gospodu Boštjanu Nabergoju za vse podane informacije ter prilagajanja okrog naših želj po manjših spremembah, ki upamo, da mu niso povzročale težav.

Iskrena hvala za ves trd vsem vašim zaposlenih in upamo, da boste z takšnim delovnim timom vedno bolj uspešni tudi v prihajajočih letih.
Veliko uspehov še naprej in lep pozdrav.
 

Mateja Muhic

Pozdravljeni,

rada bi pohvalila monterja, ki sta mi danes vgradila okno v kuhinji, gospoda Tomaza Jereleta in njegovega sodelavca. Delo sta vzorno opravila, zelo sta se potrudila, tako na zunanji kot na notranji strani so potrebna res minimalna pleskarska dela. Njuno delo primerjam s tremi sosedi, ki so imeli v zadnjem letu zamenjavo oken in je bilo potrebnih veliko vec pleskarskih in fasadnih popravkov. Prav tako sta se potrudila s posebnimi zeljami in prilagoditvami, ki smo jih mogli narediti na licu mesta. 

Bila sta hitra, ucinkovita  in razumeta, kako je treba ravnati s strankami, da so zadovoljne in se vracajo. Verjamem, da je treba take odlicne delavce pohvaliti, da se locijo od drugih in zato vam posiljam tale mail.
 
Lep pozdrav.
 

Slavko GOLOB

Pozdravljeni!
 
V minulem tednu so vaši (naši) monterji g. BERNARD, g. ŠOŠTARIČ, g. VRBNJAK pri meni doma montirali vhodna vrata v hišo.
Ob tej priložnosti želim izraziti najvišje priznanje monterjem in seveda tudi vam ,ki jih vodite, za profesionalen pristop k delu  omenjenih monterjev.
Oblečeni v prepoznavne delovne obleke podjetja, uporaba ustreznega orodja, zaščita tal in sten, odnos monterjev do dela in stranke je brez pripomb.
Vrata so zmontirana brezhibno in so v funkciji.
 
Verjamem, da je povsod tako in s takim pristopom monterjev in dobavitelja ARCONT IP si lahko obetate lepo prihodnost.
 
Želim vam še veliko poslovnih uspehov.
 
Hvala in lep pozdrav!
 

Družina ŽILAVEC

Spoštovani!
 
Pišem vam v imenu celotne družine Žilavec, iz Korovec 35. V minulen tednu smo dočakali zamenjavo starih oken z novimi, Arcontovimi!
Vsakdo rad prisluhne pohvali na svoj račun, zato smo se tudi mi odločili, da se vam še enkrat zahvalimo za svetovanje in izvedbo meritev (vsa okna so brez problema "pasala" in tako nismo imeli nobenih težav). 
 
Posebej bi se še radi zahvalili montažerjema, gospodu Marku Gomboc ter somontažerju gospodu Ivanu Duh. Z njunim delom smo bili več kot zadovolni.
Izvedba je bila brezhibna, gospoda sta v dveh dneh naredila pravi čudež. Prav zaradi tega upamo, da bo pohvala na račun obeh gospodov prišla do odgovornih ljudi s strani Arconta.
Vsekakor spadamo v skupino ZELO zadovoljnih strank in okna Arcont bomo z veseljem pokazali ter o njih razširili dobro besedo!
 
Hvala Še enkrat!
 

Marjan Laznik

Glede vgradnje oken sporočam, da je  res vse O.K. 
Veseli me, da si me nekako prepričal za vaša okna. Kar se pa tiče fantov - montažerjev pa vse pohvale. Super so opravili svoje delo!.

 

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu