Aktualno

Za nami je še en fantastičen sejem MOS in nagradna igra!

13.11.2017

Še en fantastičen sejem MOS je za nami! Kakšni so bili odzivi? Oglejte si kratek video. Zahvaljujemo se vsem našim obiskovalcem, bilo je zabavno in prijetno!
 


 

Detektivom smo podelili nagrade!

Vsem »sodelujočim detektivom« v nagradni igri »Poišči razlike«, ki je potekala sejmu MOS in na našem Facebooku, se zahvaljujemo za sodelovanje. Prejeli smo več kot 1000 odgovorov. Tudi v prihodnje spremljajte našo FB stran, link na FB da ne zamudite vročih akcij in novih nagradnih iger. Z okni in vrati Arcont bo sreča na vaši strani. Pa ne le sreča, z našimi okni in vrati dobite tudi več varnosti, energijske prihranke in čudovit dizajn. Glavni nagrajenec g. Dani Petek bo kmalu užival v udobju, ki ga nudijo naši izdelki. Prav tako ostalih deset nagrajencev, ki jim je naš prijazen prodajalec Aleš podaril darilne bone v vrednosti 50 eur. Pa vi? Že poznate Arcont izdelke?

 

>> Nagradna igra 'Poišči razlike ARCONT MOS 2017' >>
 

Utrinki iz Sejma MOS

Pri nas je bilo vsak dan pestro in polno akcije. V času sejma MOS ste se lahko ob ogledu naših oken in vrat tudi posladkali in si privoščili kakšen bonbonček ali dišečo kavo. Za vas smo zbrali nekaj utrinkov. Se vidimo spet januarja na sejmu Häuslbauermesse v Grazu. Do takrat pa vam želimo čim več sončnih dni. :)

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu