Aktualno

Eleganten dom z novimi okni AluClip ZERO

07.09.2016

Se septembra tudi vam spremeni utrip? V zraku je čutiti vznemirjenje, željo za novim, boljšim in lepšim. Za vaše izzive ogrevanja doma, energetske prenove in gradnje poiščite odgovore na sejmu MOS v Celju. V Arcontu se veselimo vašega obiska v dvorani K na našem razstavnem prostoru 11.

Kot novost bomo predstavili Premium okno AluClip ZERO, ki ga odlikuje eleganten, zapeljiv ALU izgled. Združuje prednosti dveh materialov: PVC profila ter ALU obloge. Njegova tro- ali štirislojna zasteklitev od 48-60 mm dosega Ug 0,4 W/m2K, zvočna izolativnost pa kar do RW=51 dB.

Že uveljavljeno linijo AluClip bo tako poleg PVC profilu prilegajoč AluClip in robustno eleganten AluClip PRO dopolnil še AluClip ZERO s svojim minimalističnim dizajnom. V liniji AluClip odslej nudimo optimalno rešitev za vsak arhitekturni slog, tako da se okna oblikovno in barvno zlijejo v dovršen videz vašega sanjskega objekta.

Naši prodajni inženirji vam bodo na voljo za celovito svetovanje za udobje in varnost vašega doma. Arcontova okna, vhodna in garažna vrata so na sejmu MOS še posebej ugodna, preverite!

Obiščite nas na Arcontovem razstavnem prostoru sejma MOS v dvorani K11 ali vam najbližjem prodajnem salonu.

p.s.  Z otrokom na MOS? Z mislijo na malčke, smo v našem razstavnem prostoru pripravili Arcontov otroški kotiček, da bo vaši malčki lahko uživali v trenutku igre in ustvarjalnosti, medtem ko se boste vi posvečali ogledu razstavljenih eksponatov in svetovanju. Skrbimo za udobje & varnost. :)

Tako živahno pa je bilo naše zadnje sejemsko dogajanje na Agri, preveri še naš MOS-ov utrip.

Arcont IP na sejmu Agra

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu