Aktualno

Ob nakupu oken komarniki za pol cene!

24.04.2015

Čim je postalo topleje, že so spet tukaj. Komarji, muhe in ostali nadležen mrčes. Kratijo nam spanec in nas spravljajo ob živce podnevi in ponoči. Zadnji čas torej, da se uprete in si zagotovite višji nivo kakovosti življenja in udobja. S komarniki za okna in vrata Arcont je to enostavno.

Do konca junija jih ob nakupu oken dobite za polovično ceno. Za brezplačno svetovanje ali izmero pokličite 080 88 31 ali  vašega najbližjega prodajalca,  lahko pa pošljete povpraševanje preko spleta.

Pogoji akcije: ponudba »50% popust na komarnike« velja ob hkratnem nakupu PVC oken, in sicer za fiksne komarnike Relax, maksimalne dimenzije 1400 x 1400 mm, v beli ali temno rjavi barvi. Ponudba je veljavna do konca junija 2015. Ugodnosti v posameznih prodajnih akcijah se med seboj izključujejo.

Komarniki za okna in vrata so vrhunske kakovosti, izdelani iz kakovostnih aluminijastih profilov, mreže iz steklenih vlaken pa so UV-stabilizirane in zelo močne. So drobno tkane, tako da še najmanjši mrčes ne more skoznje, vendar ne motijo pogleda skozi okno. Na voljo so naslednje izvedbe za različne tipe pvc oken in balkonskih vrat:

  • fiksni komarniki,
  • rolo komarniki,  
  • integrirani rolo komarniki v roletah,
  • drsni komarniki,  
  • vratni  komarniki…


Preberite več o vsestranskosti uporabe komarnikov >>

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu