Aktualno

Nova generacija pogonov za garažna vrata

26.08.2015
Na sejmu MOS bomo premierno predstavili novo generacijo pogonov za garažna vrata.
 

Novi pogoni garažnih vrat - inovativni in močni

Nova generacija pogonov garažnih vrat s še boljšo potezno in potisno silo se predstavlja v trendovskem dizajnu. Stilno dovršeno ohišje pogona ter moderen dizajn nove generacije daljincev in tipk za upravljanje z garažnimi vrati dajo še zadnjo piko na "i" do potankosti izpopolnjeni tehnologiji nove generacije pogonov za garažna vrata.

 

Visoka energijska učinkovitost

Novi pogoni za garažna vrata so energijsko varčni (poraba v stand-by znaša 0,5 W). Za osvetljenost garaže poskrbijo LED luči, ki dajejo trinajstkrat več svetlobe od svojih predhodnikov in znižajo porabo električne energije na minimum.

 

Udobje s pritiskom na gumb

Upravljanje garažnih vrat in osvetljave še nikoli ni bilo tako udobno. Nova generacija daljinskih upravljalcev in tipk za upravljanje garažnih vrat se poleg izpopolnjene tehnologije ponaša tudi z novim, modernim dizajnom. Od sedaj naprej pa lahko svoja garažna vrata upravljate tudi z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Na Google Play ali App Store je na voljo brezplačna aplikacija za Mobility App "smartGarage".

 

Varnost pri upravljanju

Pogon garažnih vrat samodejno nadzira moč odpiranja in zapiranja vrat. Zazna tudi najmanjšo napako in ovire na poti ter zaustavi garažna vrata. Vse kode se menjujejo in tako preprečujejo zlorabe ter varujejo vaše premoženje. Novi daljinci imajo npr. AES 128-bitno kodiranje in predstavljajo varnost na najvišjem nivoju.

Preberi več o novi generaciji pogonov za garažna vrata >>
Stranski pogon garažnih vrat Novoport >>
 

 

 

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu