Aktualno

Kuhamo pri odprtem oknu

23.07.2015

To poletje bomo tudi kuhali! Pri odprtem oknu! Tako kot so naši razstavni saloni oken in vrat locirani po različnih regijah v Sloveniji, smo za vas pripravili slastne recepte za poletna kulinarična ustvarjanja iz vseh koncev Slovenije - Prekmurja, Primorske, Koroške, Notranjske, Štajerske in Prlekije. Odkrij slastne recepte >>

Pridruži se nam pri našem poletnem kulinaričnem ustvarjanju na Facebooku. Fotografiraj svojo kuharsko mojstrovino pri odprtem oknu in jo objavi na Facebooku pod našimi recepti. Z malo sreče bosta dva dni ohladitve na Pohorju tvoja. Izmed vseh kuharskih mojstrovin ob odprtem oknu bomo izžrebali srečneža, ki bo svojo družino in/ali prijatelje peljal za dva dni na Pohorje. 

 
Apartma na Pohorju (Bolfenk) ponuja prijetno ohladitev v poletnih dneh. Bivanje do 8 oseb: dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnico ter TV kotičkom z raztegljivim kavčem, dve spalnici (6 ležišč), kopalnica, WC, garderoba. Odlična lokacija za druženje z družino in prijatelji, ki ponuja tudi številne možnosti sprostitve ali športnih aktivnosti v naravi.

Zadeni svojo sanjsko sprostitev v naravi! Sledi nam na FB in objavi tudi ti svojo kuharsko mojstrovino pri odprtem oknu na www.facebook.com/arcontip!


Slastni recepti za poletno kulinarično ustvarjanje ob odprtem oknu >>
 

P.S. Kuhinja je prostor, ki zahteva redno zračenje. Ne le, da prostor v tej vročini ohladimo, ampak tudi, da se znebimo vlage in vseh (ne)prijetnih vonjav od pripravljanja hrane. Zato je pomembno, da  jo vsak dan vsaj enkrat temeljito prezračite z na stežaj odprtimi okni. Lahko pa vaša nova PREMIUM okna nadgradite v avtomatska in skrb za prezračevanje bo odveč.
 Kuhamo pri odprtem oknu 

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu