Aktualno

Kako boste poskrbeli za varnost pred dopustom?

01.06.2015

Razmajana garažna vrata so najlažja tarča za vlomilce! Priskrbite si nova, da boste na dopustu zares brezskrbno uživali!

 

Garažna vrata lahko zaradi svoje dotrajanosti ali slabe izdelave predstavljajo enostaven vstop nepridipravom v vašo garažo in nato v bivalne prostore. V garaži po navadi hranimo večje vrednosti, kot si mislimo, zaradi tega morajo biti vrata, ki vodijo iz hiše v garažo in garažna vrata, ki vodijo iz nje, predvsem zelo kakovostna, zanesljiva in varna. Takšna, da bodo še vlomilci obstali pred njimi!

Sploh čas dopustov je idealen za kakšne neprijetne obiske, zaradi katerih še dolgo ne bomo mirno spali. Vsi vemo, da bomo zadnje denarce namenili poletnim užitkom in sprostitvi. Da se boste zares lahko sprostili in brezskrbno uživali, pa je smiselno pred dopustom poskrbeti za varnost doma in premoženja v njem. Zato smo zaradi velikega zanimanja naših strank akcijsko ponudbo izredno varnih garažnih vrat Novoport ISO 45 podaljšali v poletje.

 

Izjemno varna in najbolj izolirana garažna vrata v Sloveniji (debelina izolacije 45 mm, Usekcij = 0,5 W/m2K) že od 849 €.

 

V ceni je zajeto:

  • garažna vrata s 45 mm debelimi sekcijami,  polnjenimi s trdo poliuretansko peno,

  • pogon na daljinsko upravljanje,

  • elektronsko varovalo dviga in blokada v pogonu (zagotavljata optimalno varnost pred vlomom, tudi pri izpadu električne energije),

  • dva kodirana daljinska upravljalca,

  • montaža garažnih vrat v pripravljeno gradbeno odprtino,

  • 9,5 % DDV (v primeru, da je garaža del hiše).


Zagotovite si varen in brezskrben dopust z novimi garažnimi vrati! Pokličite svojega najbližjega prodajnega inženirja ali pošljite povpraševanje za izmero in ponudbo.

Primer izračuna cene je za garažna vrata dimenzije 2375 x 2125 v beli barvi in širšem vodoravnem vzorcu, standardne izvedbe z natezno vzmetjo (torzijska vzmet za doplacilo), s pogonom Novoport in dvema daljincema, brez kljuke in ključavnice. Cena vkljucuje montazo, 9,5 % DDV in skonto za 100% avans ob narocilu. Prevoz ni vkljucen v ceno. Prodajna akcija traja do konca poletja oziroma do razprodaje zalog.

Več o akcijski ponudbi garažnih vrat >>
Več o varnih garažnih vratih >>
Kaj je potrebno vedeti pred nakupom garažnih vrat >>

 

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu