Aktualno

Akcija meseca novembra

24.10.2014

Pravilna vgradnja pvc oken, alu oken in vrat je izjemnega pomena ne le zaradi zagotavljanja brezhibne funkcije skozi čas, ampak tudi z vidika energijskih prihrankov. V Arcontu izvajamo več različnih načinov energijsko varčne montaže oken, in sicer:


RAL montaža pvc oken, alu oken in vrat po sistemu Pichler se vse bolj uveljavlja. Njena prednost pred ostalimi energijsko varčnimi montažami je v tem, da ob zamenjavi starih oken za nova ne zahteva predhodne priprave gradbene odprtine (pravokotna okenska odprtina, fino obdelane špalete), v katero bomo okna vgradili. To pomeni, da lahko stara okna izrežemo in v nastalo odprtino že montiramo nova energijsko varčna okna. Prostor med okenskim ali vratnim okvirjem zapolnimo s posebno mehkocelično peno, nato pa še zatesnimo s tesnilno maso FD 300, ki zagotavlja tesnost spoja med oknom in zidom. Tako je lahko zamenjava starih oken z novimi končana že v enem dnevu, kar je še posebej sedaj, ko se je že začela kurilna sezona, zelo pomembno.

Energijsko varčna montaža oken in vrat po sistemu Pichler ustreza smernicam RAL in Ö-Norm B 5320. Z vgradnjo oken po sistemu Pichler preprečimo ventilacisjke toplotne izgube, ki nastajajo na stiku okna s konstrukcijo in znižamo stroške ogrevanja. Takšna montaža zagotavlja tudi visoko stopnjo zvočne izolacije in je okolju prijazna.

Akcija meseca novembra:

RAL montaža oken po sistemu Pichler
za ceno klasične montaže s PUR-peno.


Pri nakupu oken vam le-ta vgradimo po energijsko varčnem sistemu Pichler, v skladu s smernicami RAL, plačali pa boste ceno klasične montaže (slednja se izvaja z navadno poliurentansko peno in ni energijsko varčna).

Vgradite nova okna v novembru in že to zimo znatno prihranite pri stroških ogrevanja! Za izmere pokličite 080 88 31 ali pošljite povpraševanje

Demontaža in odvoz oken se normalno obračunata po ceniku. Popusti se med seboj ne seštevajo. Akcija traja za vsa naročila do konca novembra 2014.

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu