Aktualno

50% popust na komarnike ob nakupu oken.

14.05.2014

Čim je postalo topleje, že so spet tukaj. Komarji, muhe in ostali nadležen mrčes. Kratijo nam spanec in nas spravljajo ob živce podnevi in ponoči. Zadnji čas torej, da se uprete in si zagotovite višji nivo kakovosti življenja in udobja. S kakovostnimi komarniki Arcont je to enostavno.

Do konca junija jih ob nakupu oken dobite za polovično ceno. Za brezplačno svetovanje ali izmero pokličite 080 88 31 ali  vašega najbližjega prodajalca,  lahko pa pošljete povpraševanje preko spleta.

Pogoji akcije: ponudba »50% popust na komarnike« velja ob hkratnem nakupu PVC oken, in sicer za fiksne komarnike Relax, maksimalne dimenzije 1400 x 1400 mm, v beli ali temno rjavi barvi. Ponudba je veljavna do konca junija 2014. Ugodnosti v posameznih prodajnih akcijah se med seboj izključujejo.

Komarniki Arcont so vrhunske kakovosti, izdelani iz kakovostnih aluminijastih profilov, mreže iz steklenih vlaken pa so UV-stabilizirane in zelo močne. So drobno tkane, tako da še najmanjši mrčes ne more skoznje, vendar ne motijo pogleda skozi okno. Na voljo so naslednje izvedbe za različne tipe oken in balkonskih vrat:


Preberite več o vsestranskosti uporabe komarnikov >>

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu