Aktualno

Sejemska ponudba garažnih vrat

11.03.2013

Arcont IP d.o.o. na sejmu Dom predstavlja tudi energijsko varčna garažna vrata. Tudi tokrat smo za vas pripravili ugodno ponudbo garažnih vrat, v kateri boste zagotovo našli taka, vam pisana na kožo.

Sejemska ponudba velja tako za klasična vrata z 20 mm izolacije, primerna za enojne garaže (Usekcij=1,0 W/m2K), kot tudi za energijsko varčna garažna vrata s 45 mm izolacije (Usekcij=0,5 W/m2K), ki so na voljo tudi s prehodnimi vrati.

Za podrobne informacije o prodajni akciji garažnih vrata preberite LETAK.

Izšel je tudi nov katalog za garažna vrata. V njem na 34-ih straneh predstavljamo vse, kar morate vedeti ob nakupu novih garažnih vrat. Posebno poglavje smo posvetili varnosti in kakovosti, saj na teh področjih sledimo zahtevni  evropski zakonodaji in smo korak pred konkurenco. Podrobno smo opisali tudi vse naše energijsko varčne pogone, ki porabijo le za 1 €* električne energije na letni ravni.

Novost v novem katalogu je tudi Vodnik do pravih garažnih vrat, s pomočjo katerega boste zagotovo našli taka, ki bodo ustrezala tako vašim pričakovanjem po estetiki kot tudi zahtevam po energijskih prihrankih. Novost v ponudbi so tudi posebni prekrivni profili, ki so praktični pri zamenjavi starih garažnih vrat z novimi, da se izognemo gradbenim delom, in pa poseben set LED osvetlitve, s katero bodo vaša garažna vrata tudi ponoči prišla do izraza.

Nov katalog lahko prelistate na tej povezavi ali ga naročite na dom, s tem da izpolnete spletni obrazec.

* Poraba v stanju pripravljenosti.

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu