Aktualno

Noro ugodne cene vhodnih vrat!

10.05.2013

Na zalogi imamo pet (novih) polnil, iz katerih bomo za vas izdelali nova vhodna vrata po izjemno ugodnih cenah, in sicer:


1. vhodna vrata model PLI za ceno 618 €

max. možna dimenzija vrat je 1110 x 2210 mm, barva zunaj oreh, znotraj bela (le odpiranje desno navznoter), v ceni je zajet podboj, krilo, polnilo, tečaji, klasična kljuka, gonilka, cilindrični vložek, v kompletu dobite še tri ključe:

Vhodna vrata model PLI
MODEL PLI - 618 €
slika je simbolična, ročaj ni vštet v ceno2. vhodna vrata model TEA za ceno 699 €
max. možna dimenzija vrat je 1038 x 2250 mm, barva bela, v ceni je zajet podboj, krilo, polnilo, tečaji, klasična kljuka, gonilka, cilindrični vložek, v kompletu dobite še tri ključe:

Vhodna vrata model TEA
MODEL TEA - 699 €
slika je simbolična, ročaj ni vštet v ceno3. vhodna vrata model IVA za ceno 729 €
max. možna dimenzija vrat je 1070 x 2250 mm, barva bela, v ceni je zajet podboj, krilo, polnilo, tečaji, klasična kljuka, gonilka, cilindrični vložek, v kompletu dobite še tri ključe:

Vhodna vrata model IVA
MODEL IVA - 729 €
slika je simbolična, ročaj ni vštet v ceno
4. vhodna vrata model DUV za ceno 749 €
max. možna dimenzija vrat je 1050 x 2080 mm, barva zunaj zlati hrast, znotraj bela, v ceni je zajet podboj, krilo, polnilo, tečaji, klasična kljuka, gonilka, cilindrični vložek, v kompletu dobite še tri ključe:

Vhodna vrata model DUV
MODEL DUV - 749 €, zunaj v barvi hrasta
slika je simbolična, ročaj ni vštet v ceno
5. vhodna vrata model VRS za ceno 839 €
max. možna dimenzija vrat je 990 x 2010 mm, barva obojestransko zlati hrast, v ceni je zajet podboj, krilo, polnilo, tečaji, klasična kljuka, gonilka, cilindrični vložek, v kompletu dobite še tri ključe:

Vhodna vrata model VRS
MODEL VRS - 839 €, v dekorju zlati hrast obojestransko
slika je simbolična, ročaj ni vštet v cenoNavedene cene veljajo za plačilo ob naročilu. V cenah nista upoštevana DDV in montaža. Polnila za vhodna vrata si lahko v živo ogledate na sedežu podjetja v Gornji Radgoni, od ponedeljka do četrtka med 8. in 15. uro ter v petek od 8. do 12. ure. Seveda lahko vsa navedena vhodna vrata ob doplačilu opremite z različnimi dodatki (kljuke, trkala ...). Na vašo željo vsa vhodna vrata tudi vgradimo ali zamenjamo s starimi. Akcija traja do prodaje zalog. Popusti se med seboj izključujejo.

Več informacij dobite pri vašem najbližjem prodajalcu ali na brezplačni telefonski številki 080 88 31.Preberite več o vhodnih vratih Arcont >>
Prelistajte kataloge vhodnih vrat >>

 

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu