Aktualno

Do konca junija komarniki po polovični ceni!

01.06.2013

Na plano so prilezli (ali prileteli, kot želite), čim je postalo topleje. Komarji namreč. Ste vedeli, da živijo tudi do 1,5 km pod zemljo in  na višini 4000 m? Samo v Evropi obstaja okrog 120 različnih vrst komarjev, ki prenašajo najrazličnejše bolezni. Če vas zanima več o komarjih, preberite na Wikipediji.

Ta nadležen mrčes nam krati spanec in nas spravlja v obup podnevi in ponoči. Zadnji čas torej, da se uprete in si zagotovite višji nivo kakovosti življenja in udobja.
S kakovostnimi komarniki je to enostavno. Do konca junija jih ob nakupu oken dobite za polovično ceno.*

Za brezplačno svetovanje ali izmero pokličite 080 88 31 ali  vašega najbližjega prodajalca,  lahko pa pošljete povpraševanje preko spleta.

*Pogoji akcije: ponudba »komarniki po polovični ceni« velja izključno ob hkratnem nakupu PVC oken, in sicer za fiksne komarnike maksimalne dimenzije 1500 x 1500 mm, v beli ali temno rjavi barvi. Akcija velja do konca junija 2013. Ugodnosti v posameznih prodajnih akcijah se med seboj izključujejo.

Komarniki Arcont so vrhunske kakovosti, izdelani iz kakovostnih aluminijastih profilov, mreže iz steklenih vlaken pa so UV-stabilizirane in zelo močne. So drobno tkane, tako da še najmanjši mrčes ne more skoznje, vendar ne motijo pogleda skozi okno. Na voljo so naslednje izvedbe za različne tipe oken in balkonskih vrat:

 

Preberite več o vsestranskosti uporabe komarnikov >>

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu