Aktualno

Arcont na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju

13.09.2012

Od 12. do 18. septembra 2012 Arcont IP tradicionalno razstavlja na Mednarodnem obrnem sejmu v Celju v hali K.

V prenovljeni podobi poleg izdelkov iz klasičnega prodajnega programa predstavljamo dve novosti:


Energijsko varčna avtomatska okna so iz 88 mm širokih profilov in v kombinaciji s troslojno kripton zasteklitvijo dosegajo odličnih 0,84 W/m2K toplotne prehodnosti. V profil energijsko varčnega okna že ob izdelavi vgradimo sistem samodejnega zapiranja. Deluje tako, da okno odpremo s pomočjo vrvice, nastavimo čas prezračevanja in po preteku tega časa se okno samodejno zapre. Širši profil okna, debelejše steklo, in avtomatski sistem zapiranja prinašajo dvoje poglavitnih prednosti: nižje stroške ogrevanja in višjo zaščito pred vlomilci.

Energijsko varčna avtomatska okna imajo poleg omenjenih še številne druge prednosti, kot npr. povečano varnost za vaše otroke (preprečitev padcev), starejši in invalidni lahko brez problemov sami odpirajo okna, v stanovanju ne bo več neprijetnih vonjav, ne bo vas več zbujal hrup iz ulice; primerna so torej za zelo široko uporabo, najbolj pa za vgradnjo v ali na okna v toaletnih prostorih in kopalnicah, kuhinjah, spalnicah, otroških sobah, pa tudi v pisarnah in domovih za ostarele. Na voljo so v široki paleti lesnih dekorjev, trendovskih sivih in metbrush barvah za moderne gradnje, lahko pa jih na zunanji strani opremite tudi z aluminijasto blendo, ki jo je moč pobarvati v prav vsako RAL barvo.

Več informacij o avtomatskem oknu >> 


Energijsko varčna garažna vrata Novoport® ISO 45 so edina garažna vrata v Sloveniji, ki imajo 45 mm izolacije in so primerna za garaže, katerih širina je lahko od 2250 mm do 5500 mm. Sekcije so narejene v t.i. sendvič izvedbi, to je kombinacija dveh pocinkanih plošč, temeljno prašno barvanih v različnih RAL barvah, ki sta na sredini polnjeni s trdo poliuretansko peno, faktor toplotne prehodnosti sekcij znaša 0,5 W/m2K.

Tudi manjše dimenzije vrat so standardno opremljene z močnejšo torzijsko vzmetjo, ki ima vgrajeno tudi varovalo proti utrganju vzmeti. Pogon garažnih vrat je energijsko varčen – v stanju pripravljenost porabi le za 1 € energije na letni ravni – z njim pa osvetlimo tudi notranjost garaže. Ta različica garažnih vrat je zelo primerna tudi za renoviranja – dobavljiva so namreč lahko tudi v kompletu s posebnimi prekrivnimi aluminijastimi blendami, s katerimi »oblečemo« špalete in preklado, tako da zidarska dela niso potrebna, svetla prevozna mera pa se pri tem ne zmanjša. Na voljo je cela serija dodatkov, npr. prstni čitalec, tipala na kodo, fotocelice …, za posebne učinke ponoči pa je možno garažna vrata opremiti tudi s t.i. LED setom za osvetlitev – gre za posebno blendo z lučkami, ki je nameščena na zunanji strani na spodnjem robu preklade in osvetljuje površino vrat. Posebnost novih garažnih vrat z osebnim prehodom je oblikovno dovršen prag, visok le 24 mm, serijsko so opremljena s samozapiralom in imajo varnostno večkratno zaklepanje.

Več informacij o garažnih vratih z osebnim prehodom >>


Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru, kjer vam bodo naši izkušeni prodajni inženirji na voljo za individualno svetovanje.


Ne spreglejte:In še nekaj utrinkov iz sejemskega prostora Arcont na sejmu MOS:

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu