Spomladanske sejemske predstavitve doma in v tujini so za nami

24.04.2018

Na Arcontu smo zadovoljni z našimi predstavitvami na kar štirih sejmih letos. Avstrijskim kupcem smo se tako predstavili na sejmu Häuslbauermemesse Graz že v januarju. Za naše vipavsko-goriške ter italijanske kupce smo imeli v februarju sejemsko predstavitev v italijanski Gorici na sejmu Expomego. Pretekli teden smo partnersko sodelovali na lokalni sejemski prireditvi v Cankovi, na Hišnem sejmu Niros. Naš osrednji sejemski dogodek v Sloveniji se je odvil na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, na pomladnem sejmu DOM.

 

Sodeč po zelo dobrem obisku naših razstavnih prostorov, oddanih povpraševanjih, naročilih in rastočih gradnjah ter obnovah na terenu vidimo, da smo glavno gradbeno sezono dobro podprli in vam tako olajšali vaše aktivnosti pri prenovi ali gradnji doma. S kakovostnim svetovanjem smo in bomo še naprej prispevali k vašemu bolj udobnemu in cenejšemu bivanju, zato se kadarkoli obrnite na nas za brezplačne nasvete in nove ponudbe ter nas priporočite prijateljem.

 

Želimo vam sončne pomladanske dni in udobno bivanje.

 

Ekipa ARCONT Okna & Vrata

 

p.s. Spremljajte nas tudi na Facebooku, za vas bomo objavljali koristne vsebine in podeljevali tudi nagrade. Letos smo izpeljali že dve večji nagradni igri, glavne nagrade se je v Avstriji razveselila gospa Anna H., v Sloveniji pa gospa Darja K. :)

Iskanje
Facebook
Youtube
Flickr
RSS
Issuu